Home TOP NEWS Match Report: Κακή εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό

Match Report: Κακή εμφάνιση και ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια κακή εμφάνιση, εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΓΣΠ και «πέταξε» δύο βαθμούς. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Τιάγκο στο 47ο λεπτό.

Α’ ημίχρονο

Η πρώτη καλή φάση στον αγώνα ήρθε στο 2ο λεπτό από την ΟΜΟΝΟΙΑ, όταν ο Γκόμεθ εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας ο Ματ δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και η μπάλα πέρασε έξω. Στο 13′ η επόμενη καλή στιγμή για την ομάδα μας και πάλι με πρωταγωνιστή τον Ντάρμπισαϊαρ, ο οποίος μετά από σέντρα του Λέτσιακς επιχείρησε από δύσκολη θέση και με πλάτη να κάνει το πλασέ, ωστόσο ο Κίρεβ έδιωξε σε κόρνερ. Πέντε λεπτά μετά, ο Κατελάρης δοκίμασε ένα καλό σουτ από τα 30 μέτρα, με τον αντίπαλο πορτιέρο να αποκρούει δύσκολα. Στο 20ο λεπτό ήρθε και η πρώτη φάση για τον Ολυμπιακό, με τον Σαμπίνια να παίρνει το κεφάλι εντός περιοχής, με την μπάλα να περνάει έξω. Στο 33′ ο Μποτεάκ πήρε το κεφάλι εντός περιοχής, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά μετά, ο Γκόμεθ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο, ωστόσο ο Κίρεβ μάζεψε εύκολα. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος ήρθε από πλευράς Ολυμπιακού, με τον Ντουβεντρού από ευνοϊκή θέση, εντός περιοχής, να στέλνει την μπάλα έξω. Οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια εν μέσω αποδοκιμασιών από τον κόσμο, μετά από μια κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Β’ ημίχρονο

Με το καλημέρα του β’ μέρους, στο 47′, η ΟΜΟΝΟΙΑ άνοιξε το σκορ. Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τιάγκο, με την μπάλα να πάει στα δίχτυα για το 1-0. Στο 51′ ο Λούφτνερ απείλησε με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκόμεθ, με τον αντίπαλο πορτιέρο να μαζεύει. Στο 60ο λεπτό ο Ολυμπιακός έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ντουβεντρού βρέθηκε μόνος και ανενόχλητος στην περιοχή, έδωσε στον Ζαχαρίου, ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η επόμενη φάση για την ΟΜΟΝΟΙΑ ήρθε στο 75ο λεπτό, με τον Λούφτνερ να πιάνει μια κεφαλιά μετά το κόρνερ, χωρίς ωστόσο να γίνεται απειλητικός και η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 83′ ο Ολυμπιακός έχασε μια τεράστια φάση να φέρει τούμπα το ματς, με τον Πιλάλ να αστοχεί σε τετ α τετ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 90ο λεπτό ο Ζαχαρίου επιχείρησε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει μακριά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Το πράγμα φαινόταν από την αρχή. Η ομάδα μας δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, έκανε στην καλύτερη περίπτωση μια μέτρια εμφάνιση και απώλεσε 2 βαθμούς, εντός έδρας, με μια μικρομεσαία ομάδα. Παρόλο που προηγήθηκε στο 47ο λεπτό δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα και στο 60′ ισοφαρίστηκε, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε. Πολλά τα λάθη από τους παίκτες σήμερα που έκαναν νέο πισωγύρισμα με την εμφάνιση τους, αλλά κυρίως για το αποτέλεσμα.