Home TOP NEWS Με δουλειά και υπομονή να βρει ξανά τον ρυθμό του

Με δουλειά και υπομονή να βρει ξανά τον ρυθμό του


Επέστρεψε στην αποστολή της ομάδας κόντρα στην Ανόρθωση ο Μαρίνος Τζιωνής και μάλιστα αγωνίστηκε για ένα 10λεπτο στο ντέρμπι. Ο μικρός μετά τον τραυματισμό του επανέρχεται σιγά σιγά και χρειάζεται δουλειά και υπομονή από τον ίδιο για να βρει ξανά τον καλό ρυθμό του.

Ο Τζιωνής ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην περσινή τραγική χρονιά της ομάδας. Έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα και είχε εξαιρετικές παρουσίες και από το πουθενά έγινε από τους πολυτιμότερους παίκτες. Το καλοκαίρι που πέρασε είχε ένα τραυματισμό που τον κράτησε πίσω, ωστόσο ακολούθησε κανονικά την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα. Αγωνίστηκε σε αρκετά φιλικά, καθώς και ως αλλαγή κόντρα σε Σαλαμίνα και ΑΕΚ. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, με Απόλλωνα και Πάφο, έμεινε εκτός αποστολής και επανήλθε στο προχθεσινό με την Ανόρθωση. Πέρασε ως αλλαγή στο 82ο λεπτό και ήταν αρκετά δραστήριος, δικαιώνοντας τον Μπεργκ για την επιλογή του.

Γνωρίζει και ο ίδιος ότι θα χρειαστεί υπομονή για να καταφέρει να «κερδίσει» τον προπονητή του και να γίνει μια σταθερή επιλογή, σε ένα τόσο «γεμάτο» ρόστερ. Ο Μαρίνος έχει τις δυνατότητες και τα προσόντα τα οποία μας πρόσφερε πέρσι, βοηθώντας στο μέγιστο την ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόδοση του. Καλείται να συνεχίσει την σκληρή δουλειά και να εκμεταλλευτεί την κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί. Το μέλλον πάντως προμηνύεται λαμπρό και ελπίζουμε να συνεχίσει στα περσινά στάνταρ του.