Home TOP NEWS Μπεργκ: «Ο λόγος που δεν κερδίσαμε ήταν η απόδοση μας»

Μπεργκ: «Ο λόγος που δεν κερδίσαμε ήταν η απόδοση μας»


Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά από κάθε αγώνα βρέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στην εξέλιξη της αναμέτρησης, στο αποτέλεσμα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα απογοητευτικό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά, ήταν οργανωμένος , έβγαλε αντεπιθέσεις. Θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στη δημιουργία, να σκοράρουμε και να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι. Θέλαμε να κερδίσουμε και ο λόγος που δεν κερδίσαμε ήταν η απόδοση μας. Δεν είχαμε ρυθμό, κάναμε πολλά λάθη και δεν είμασταν γρήγοροι. Περιμένουμε καλύτερα πράγματα, στις πάσες μας, να χρησιμοποιήσουμε τους ανοικτούς χώρους. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θέλουμε να γίνουμε ανταγωνιστική ομάδα και να βρίσκουμε λύσεις όταν παίζουμε στην έδρα μας απέναντι σε ομάδες που αμύνονται. Είμαστε απογοητευμένοι και πρέπει να βελτιωθούμε».

Ήταν το χειρότερο 90λεπτο της περιόδου. Πως βλέπεται τα πράγματα για τη συνέχεια;

«Είναι ένας συνδυασμός. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλό παιχνίδι και εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε με ταχύτητα. Δεν είχαμε την ποιότητα να κυριαρχήσουμε και να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Όσο αφορά στην απόδοση, σίγουρα ήταν η χειρότερη εμφάνιση, μπορούμε για καλύτερα, περιμένουμε καλύτερα πράγματα από τους εαυτούς μας. Με την Πάφο προηγηθήκαμε και χάσαμε, σήμερα περιμέναμε ότι όταν προηγηθήκαμε θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι και δεν το κάναμε. Είμαστε σε διαδικασία εξέλιξης. Ήταν διαφορετικό το παιχνίδι από τα προηγούμενα και τέτοια παιχνίδα πρέπει να τα ελέγχουμε και να είμαστε κυριαρχικοί στο γήπεδο. Δεν είμαστε ακόμη εκεί, αν ήμασταν θα το κερδίζαμε».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: 

Απαντήσεις στους δημοσιογράφους: