Home TOP NEWS Να μείνει πίσω ως μία κακή παρένθεση…

Να μείνει πίσω ως μία κακή παρένθεση…


Πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όλοι μας κάναμε λόγο για το βατό πρόγραμμα που είχαμε μπροστά μας και το οποίο θα μας έδινε την ευκαιρία να εξαργυρώσουμε κάποια καλά αποτελέσματα και να κάνουμε ένα καλό βήμα με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου για την υλοποίηση των φετινών μας στόχων.

Η ομάδα δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό το παιχνίδι και πέταξε μία καλή ευκαιρία να αυξήσει τη συγκομιδή της στη βαθμολογία. Πλέον γίνεται αντιληπτό ότι η θεωρία από την πράξη απέχει. Πάμε λοιπόν το Σάββατο σε ακόμα έναν αγώνα στον οποίο τα προγνωστικά μας ευνοούν, κουβάλωντας ωστόσο συνεχόμενες απώλειες από ομάδες μάλιστα οι οποίες δεν έχουν ψηλούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Ήταν ευδιάκριτη η πτώση στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον τελευταίο αγώνα και μέσα από τις σημερινές τοποθετήσεις του Μπεργκ φαίνεται ότι εντός της ομάδας αναγνώρισαν τα λάθη που έγιναν και υπάρχει αποφασιστικότητα να αλλάξει αυτή η κακή εικόνα.

Το παιχνίδι στο Δασάκι πρέπει να κερδιθεί. Αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός της ομάδας στη δύσκολη έξοδο που έχει μπροστά της ωστόσο είναι σημαντικό για τον κόσμο να δει μία ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς βελτιωμένη και η οποία να τον πείσει ότι η παρουσία της την περασμένη Παρασκευή ήταν μία κακή παρένθεση.