Home TOP NEWS Να μην επηρεάσουν οι ατυχίες και η διακοπή…

Να μην επηρεάσουν οι ατυχίες και η διακοπή…


Δύσκολο για πολλούς λόγους είναι το αυριανό ντέρμπι με την Ανόρθωση στην «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένας από αυτούς είναι και το γεγονός ότι έρχεται μετά από διακοπή, καθώς και τα όσα προέκυψαν με την ατυχία στον «άσσο» και ευελπιστούμε αυτά να μην επηρεάσουν την ομάδα.

Πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, η ομάδα μας αδυνατούσε να κερδίσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο σκηνικό επαναλαμβανόταν σχεδόν κάθε φορά που είχαμε διακοπή στο πρωτάθλημα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πετούσε συνεχώς βαθμούς. Τα παραδείγματα είναι πολλά και πρόσφατα αφού οι απώλειες σε «Αρένα» και «Στέλιος Κυριακίδης» ήρθαν μετά από διακοπές.

Καλό είναι λοιπόν, η ομάδα μας να παραμείνει συγκεντρωμένη και να μην επηρεαστεί για τίποτε και για κανένα λόγο. Ούτε ασφαλώς από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες, με τους τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή. Αρκετά ασχοληθήκαμε με αυτήν την διπλή ατυχία και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας επηρεάσει για το αυριανό παιχνίδι.

Είπαμε και ξανά ότι το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ και τα οφέλη από μια ενδεχόμενη νίκη θα είναι πολλά.