Home TOP NEWS Οι συγκυρίες, το ντέρμπι και… η προσέγγιση του Μπεργκ

Οι συγκυρίες, το ντέρμπι και… η προσέγγιση του Μπεργκ


Ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι έχει να δώσει το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα μας, κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ένα ντέρμπι είναι πάντα δύσκολο, αλλά ορισμένες συγκυρίες τη δεδομένη στιγμή αυξάνουν περισσότερο τον βαθμό δυσκολίας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί κόντρα σε μια γνώριμη ομάδα, την οποία είχε αντιμετωπίσει τον Αύγουστο σε φιλικό παιχνίδι. Μπορεί να είναι διαφορετικές οι συνθήκες από την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, ωστόσο ο Μπεργκ έχοντας αντιμετωπίσει, αλλά και παρακολουθήσει από κοντά αρκετές φορές την Ανόρθωση, έχει μια πλήρη εικόνα για το τι πρέπει να προσέξει. Οι συγκυρίες που αναφέραμε πιο πάνω, αφορούν κατά κύριο λόγο το θέμα με τον «άσσο» και κατά δεύτερο, τη δυναμική που απέκτησε η ομάδα της Αμμοχώστου, ούσα πρωτοπόρος του πρωταθλήματος και με τον αγώνα να διεξάγεται μπροστά στο κοινό της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να αποδείξει ότι ήταν μια κακή παρένθεση η εμφάνιση στην Πάφο και χτυπώντας στις αδυναμίες του αντιπάλου, τις οποίες γνωρίζει ο Μπεργκ, να φύγει με το διπλό από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Από την ήττα στην Πάφο και μετέπειτα, συμβαίνουν πολλά αρνητικά στην ομάδα μας. Το ιδανικότερο σενάριο μετά τα ατυχές γεγονότα, είναι το διπλό την Κυριακή το οποίο αν έρθει, θα αποφέρει σημαντικότατα οφέλη.