Home TOP NEWS Post Game: Ισοπαλία σε εκτός έδρας ντέρμπι δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα

Post Game: Ισοπαλία σε εκτός έδρας ντέρμπι δεν είναι αρνητικό αποτέλεσμα


Απόλυτα δίκαιη ήταν η ισοπαλία χθες βράδυ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σε έναν αγώνα στον οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τα καλά της διαστήματα και τις στιγμές της απέναντι σε μία Ανόρθωση η οποία έχασε και αυτή από την πλευρά της κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, το 0-0 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό για την ομάδα μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε σε ακόμα έναν αγώνα ότι μπορεί σε οποιοδήποτε γήπεδο και απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο να είναι διεκδικητική και να έχει απαιτήσεις για νίκη. Μάλιστα, μέσα στις τόσες ατυχίες που της προέκυψαν το τελευταίο διάστημα και με τις σημαντικές απουσίες των Μίκου και Βίτορ Γκόμες, προερχόμενη μάλιστα από ήττα, στάθηκε αρκετά καλά στο γήπεδο της Ανόρθωση και θα μπορούσε αν ήταν λίγο τυχερή να έφευγε ακόμη και με το τρίποντο.

Στο ντεμπούτο του ο τερματοφύλακας Φαμπιάνο τα πήγε καλά, εξαιρετική δουλειά έκανε το δίδυμο στην άμυνα ενώ σταθερά καλή απόδοση έχουν οι Μαυρίας και Λέτσιακς.

Η παρουσία του Κατελάρη στο αρχικό σχήμα ήταν ιδιαίτερα βοηθητική και με παρτενέρ του τον Γκόμεθ στο κέντρο έπαιξε αρκετά καλά. Ο Τιάγκο ήταν σε ακόμα έναν αγώνα εξαιρετικός ενώ οι δύο ακραίοι Εζρά και Μποτεάκ ήταν κινητικοί στον αγώνα. Ο Εζρά μπήκε πολύ περισσότερες φορές στο επιθετικό παιχνίδι και ήταν πιο απειλητικός.

Ήταν δύσκολο το έργο του Ματ δίπλα στους δύο «πύργους» της Ανόρθωσης, Σίντενφελντ και Βργκοτζ, έδωσε πολλές μάχες, είχε και μία καλή ευκαιρία να σκοράρει και γενικά τα πήγε καλά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε από το πρόγραμμα της ακόμα ένα εκτός έδρας ντέρμπι και πλέον στρέφει την προσοχή της στον αγώνα της Παρασκευής κόντρα στον Ολυμπιακό στοχεύοντας στην επιστροφή στις επιτυχίες.