Home TOP NEWS Πρώτη ήττα… και τώρα τι;

Πρώτη ήττα… και τώρα τι;


Σήμερα χάσαμε. Ήρθε μετά από πέντε αγώνες η πρώτη ήττα στον αγώνα μας απέναντι στην Πάφο. Χάσαμε για πολλούς λόγους αλλά η ήττα δεν είναι το σημαντικότερο. Σημαντικότερο είναι η επόμενη ημέρα. Ο προπονητής μας αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου ανέφεραν την επόμενη ημέρα.

Μια μεγάλη ομάδα που προσπαθεί να χτίσει ξανά την χαμένη της αίγλη πρέπει να είναι προετοιμασμένη να αντιδράσει μετά από μια μέτρια εως κακή εμφάνιση που φέρνει μαζί της και μια ήττα σαν την σημερινή. Έχει δίκαιο ο προπονητής πως δεν μπορείς εύκολα να βγάλεις ένα πρωτάθλημα αήττητος, ειδικά όταν η ομάδα είναι καινούργια. Χρέος όλου του οικοδομήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή τη στιγμή είναι άμεσα να χτίσουν χαρακτήρα πάνω σε αυτή την ήττα και να μάθουμε από τα λάθη μας. Όλοι μας.

Το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή και ένα άσχημο αποτέλεσμα δεν φέρνει την καταστροφή. Είναι μια ευκαιρία να βρούμε τις τρύπες που πρέπει να κλείσουμε και να διορθώσουμε άμεσα λάθη που μας στοίχησαν σήμερα, για να μην στοιχήσουν και στο άμεσο μέλλον, όταν οι βαθμοί πιθανώς να έχουν μεγαλύτερη σημασία. Σήμερα χάσαμε. Πάμε να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι.