Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε επαφές με την ΚΟΠ βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ

Σε επαφές με την ΚΟΠ βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ


Σύμφωνα με πληροφορίες που παραθέτει η ιστοσελίδα ant1.com.cy η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ήδη σε επαφές με την ΚΟΠ ώστε να βρεθεί λύση για να δοθεί η δυνατότητα στην ομάδα να αντικαταστήσει τον Φράνσις Ουζόχο, την ώρα που αναμένει διάγνωση για τον τραυματισμό Παναγή και με τον νεαρό Κυριακίδη να είναι σε διαδικασία προετοιμασίας για το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο οποίο μάλλον θα κληθεί να αγωνιστεί.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Στην Ομόνοια αναμένουν την διάγνωση και τον Παναγή ώστε να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Για τον Ουζόχο τα πράγματα αποδείχθηκαν όντως πολύ δύσκολα αφού όπως ανακοίνωσε η Ομόνοια υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου στο παιχνίδι της εθνικής Νιγηρίας με αντίπαλο τη Βραζιλία.

Για τον Παναγή τα πράγματα είναι καλύτερα. Κάκωση φαίνεται να έχει στον έξω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου. Αναμένονται και εδώ τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων με τη συμμετοχή του παίκτη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση να φαντάζει αδύνατη. 3-4 εβδομάδες θα χρειαστεί να επανέλθει σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Σε δύο μέτωπα πέραν των τραυματιών στρέφει την προσοχή της η Ομόνοια.
Στην ψυχολογική και αγωνιστική προετοιμασία του Χαραλάμπου Κυριακίδη, τρίτου τερματοφύλακα της ομάδας που είναι με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων και στο ξεκαθάρισμα με την ΚΟΠ της κατάστασης που διαμορφώνεται κι αν θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγής στο ρόστερ του Ουζόχο με άλλον τερματοφύλακα, ενδεχομένως από τον κατάλογο Β.

Η προκήρυξη πάντως αναφέρεται σε δυνατότητα αντικατάστασης τραυματία τερματοφύλακα από τον κατάλογο Α.

Όπως πληροφορούμαστε η Ομόνοια είναι σε συνεχή επαφή με την ΚΟΠ που δείχνει πρόθεση να βοηθήσει ώστε να βρεθεί μία λύση. Αυτή μπορεί να προκύψει ΜΟΝΟΝ με απόφαση του ΔΣ της ΚΟΠ.

Κάτι τέτοιο δρομολογείται προς το παρόν. Συμφωνία των εκπροσώπων των ομάδων στο Δ.Σ. της ΚΟΠ ώστε να γίνει άμεση αλλαγή στον κανονισμός και να καλύπτει και τερματοφύλακες και από τον κατάλογο Β.