Home TOP NEWS Τέτοια ατυχία, ποτέ και πουθενά

Τέτοια ατυχία, ποτέ και πουθενά


Αυτό το πράγμα που συμβαίνει από χθες το απόγευμα, δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Οι δύο τερματοφύλακες μιας ομάδας να τραυματιστούν σε αγώνα της Εθνικής τους και μάλιστα την ίδια μέρα, είναι κάτι το πρωτόγνωρο. Δεν είναι μόνο ότι τραυματίστηκαν οι Ουζόχο και Παναγή, αλλά και ότι έπαθαν την χειρότερη ζημιά που θα μπορούσαν να πάθουν και λογικά δεν θα τους δούμε ξανά μες στη σεζόν.

Οι δύο πορτιέρο της ομάδας μας από το πουθενά δεν υπολογίζονται για φέτος και η ομάδα προγραμματισμού τρέχει για να φέρει αντικαταστάτη. Αναγκαστικά αυτός θα είναι άνεργος ποδοσφαιριστής, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν και την ΟΜΟΝΟΙΑ να θέλει να τον υπογράψει μέχρι την Κυριακή που είναι το ντέρμπι με την Ανόρθωση. Ασφαλώς και εμπεριέχει δόση ρίσκου η επιλογή να φέρεις Οκτώβρη μήνα έναν άνεργο τερματοφύλακα, τον οποίο μάλιστα προορίζεις για βασικό, αλλά δεν υπάρχει άλλη επιλογή για την ομάδα μετά από τέτοια ατυχία. Γίνονται ήδη οι απαραίτητες διεργασίες από τον Λάρκου και τους συνεργάτες τους και ελπίζουμε να πετύχουν… διάνα, σε μια θέση η οποία ταλαιπωρεί για χρόνια την ΟΜΟΝΟΙΑ. Εκεί που λέγαμε φέτος ότι βρήκαμε την ησυχία μας, το θέμα έρχεται να μας ταλαιπωρήσει ξανά.

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, αρκετοί φίλοι της ομάδας απαιτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως να μην αγωνιστεί ο Χαράλαμπος Κυριακίδης στον αυριανό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων, κόντρα στην Λευκορωσία. Και ποιος να τους αδικήσει μετά τα όσα έπαθαν οι Ουζόχο και Παναγή…