Home TOP NEWS Το «στοίχημα» με τον Φαμπιάνο…

Το «στοίχημα» με τον Φαμπιάνο…


Ο Φαμπιάνο Ριμπέιρο είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Μια μεταγραφή από το πουθενά θα λέγαμε, από την οποία πρέπει να βγει κερδισμένη τόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ, όσο και ο ποδοσφαιριστής.

Τονίσαμε πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες, ότι αυτό που ζήσαμε με τον διπλό τραυματισμό των δύο τερματοφυλάκων μας είναι κάτι το πρωτοφανές. Με βάση αυτού ήταν κάτι το εξαιρετικά δύσκολο από πλευράς ομάδας προγραμματισμού να βρει αντάξιο αντικαταστάτη, όταν έχει να επιλέξει μόνο ανάμεσα σε άνεργους γκολκίπερ και μάλιστα Οκτώβρη μήνα. Παρόλα αυτά, ο Λάρκου και συνεργάτες του κινήθηκαν ταχύτητα και κατάφεραν να κλείσουν τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο. Έναν ποδοσφαιριστή με πολύ καλό βιογραφικό, ωστόσο στην ΟΜΟΝΟΙΑ ξέρουν από πρώτο χέρι ότι τα «καλά» βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα.

Η εν λόγω μεταγραφή αποτελεί ένα στοίχημα τόσο για την ομάδα προγραμματισμού, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Από την πλευρά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, θέλουν να πιστεύουν ότι πέτυχαν… διάνα με την συγκεκριμένη επιλογή και ότι θα είναι άξιος αντικαταστάτης των δύο άτυχων, Ουζόχο και Παναγή, μέχρι τον Ιανουάριο τουλάχιστον που θα έρθει και ο δεύτερος. Με τη σειρά του ο Φαμπιάνο έχει την ευκαιρία, μέσω της ομάδας μας, να επανέλθει σε αγωνιστική δράση, να πιάσει τα υψηλά επίπεδα απόδοσης και να θυμίσει ξανά τον παλιό καλό του εαυτό και τον ποδοσφαιριστή που διέπρεψε στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Καθρέφτης το γήπεδο και ευελπιστούμε να πάνε όλα κατ ευχήν.

Ο Λάρκου και οι συνεργάτες του έδειξαν με τις, μέχρι τώρα, επιλογές του ότι ξέρουν ακριβώς τι χρειάζεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ελπίζουμε να ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του Φαμπιάνο και ο Βραζιλιάνος πορτιέρο να αποτελεί «ασφάλεια» στην εστία της ομάδας.