Home TOP NEWS Έτσι κλείνει αγωνιστικά η ημερολογιακή χρονιά…

Έτσι κλείνει αγωνιστικά η ημερολογιακή χρονιά…


Ύστερα από την επανέναρξη του πρωταθλήματος οι ομάδες θα παίξουν πέντε συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι την επόμενη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Θυμίζουμε ότι μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα που είναι σε εξέλιξη ο φετινός «μαραθώνιος» τέσσερις φορές υπήρξε διακοπή, οι τρεις λόγω Εθνικών και η μία για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της ένα πρόγραμμα με αγώνες βατούς αλλά και ντέρμπι μέχρι την επόμενη διακοπή. Η 10η αγωνιστική θα την βρει αντιμέτωπη με την Ένωση στο Παραλίμνι και μετά τον αγώνα αυτό ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Ο πρώτος αγώνες του δεύτερου γύρου θα γίνει στο ΓΣΠ όπου θα φιλοξενήσουμε την Δόξα και ακολούθως θα πάμε στο Αμμόχωστος για την αναμέτρηση με την Νέα Σαλαμίνα. Η ημερολογιακή χρονιά θα κλείσει με το ντέρμπι στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ.

Θα είναι εξαιρετικά σημαντικό η ΟΜΟΝΟΙΑ να κλείσει την ημερολογιακή χρονιά με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή έχοντας και ένα καλό πλασάρισμα στην βαθμολογία ώστε να μπει στην επόμενη με τις καλύτερες προοπτικές για να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Το πρώτο ματς μέσα στο 2020 θα είναι και πάλι ντέρμπι, στο Τσίρειο με τον Απόλλωνα.