Home TOP NEWS Η σταθερότητα και η διάρκεια θα μας επιτρέψουν να κοιτάξουμε ψηλότερα

Η σταθερότητα και η διάρκεια θα μας επιτρέψουν να κοιτάξουμε ψηλότερα


Έκανε ένα εκρηκτικό πρώτο 15λεπτο στο Παραλίμνι το Σάββατο το βράδυ η ΟΜΟΝΟΙΑ, στον αγώνα με την Ένωση. Ενδεχομένως αυτό να ήταν και το καλύτερο της αγωνιστικό διάστημα στους αγώνες που έδωσε φέτος η ομάδα και ήταν ακόμη μία επιβεβαίωση των μεγάλων δυνατοτήτων που έχει η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ.

Έγινε επίσης και εξαιρετική διαχείριση των συνθηκών του παιχνιδιού το οποίο σε γενικές γραμμές κερδήθηκε με σχετική ευκολία παρά το γεγονός ότι το τελικό σκορ έμεινε στο 2-0.

Φαίνεται πως η ομάδα βρίσκει έναν καλό ρυθμό σε μία ιδανική χρονική στιγμή και έχοντας μπροστά της δύσκολους αγώνες μέχρι το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς και την επόμενη διακοπή για τις γιορτές.

Το γράψαμε ξανά… ύστερα από πάρα πολύ καιρό νοιώθουμε ότι πάμε να μπούμε σε ένα ντέρμπι με τον «αιώνιο» και τίποτα άλλο πέραν της νίκης δεν θα μας ικανοποιήσει. Αυτό λέει πολλά…

Είδαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας μέχρι σήμερα και πλέον το πρώτιστο μέλημα όλων στο «Ηλίας Πούλλος» είναι να μπορέσει η ομάδα, αυτά τα εξαιρετικά της διαστήματα που βγάζει περιστασιακά στον αγωνιστικό χώρο, να τα μεγαλώσει σε διάρκεια.

Η προοπτική για υλοποίηση του στόχου της Ευρώπης είναι εκεί, ωστόσο αν μπορέσει να σταθεροποιήσει την απόδοση της στο πολύ ψηλό επίπεδο εκείνου του πρώτου 15λέπτου του Σαββατιάτικου αγώνα, θα μπορέσει να κοιτάξει ακόμη ψηλότερα.