Home TOP NEWS Match Report: Νίκη με μέτρια εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ

Match Report: Νίκη με μέτρια εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Σκόρερ της ομάδας μας ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ στο 3ο λεπτό.

Α’ ημίχρονο

Με το «καλημέρα» στην αναμέτρηση η ομάδα μας άνοιξε το σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό. Φάουλ λίγο έξω από την περιοχή από τα δεξιά, με τον Γκόμεθ να εκτελεί, ο Γκόμες πήρε το κεφάλι, η μπάλα έφτασε στο πρώτο δοκάρι και από κοντά ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο 13′ η ΑΕΛ επιχείρησε να απειλήσει, με τον Γερολέμου όμως να κάνει ένα άστοχο σουτ, από τα αριστερά. Η πρώτη καλή απειλή της ΑΕΛ ήρθε στο 21ο λεπτό με τον Χάρη Κυριάκου, ο οποίος επιχείρησε με μια σουτ στον αέρα, λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Φαμπιάνο. Στο 27′ ο Αντωνίου δοκίμασε ένα σουτ από μακριά, με την μπάλα να πηγαίνει ψηλά άουτ. Στο 30ο λεπτό η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει και 2ο γκολ, με τον Μποτεάκ να εκτελεί απευθείας το φάουλ και την μπάλα να σταματά στο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μποτεάκ από δεξιά έκανε τη σέντρα, με τον Ματ να πιάνει το κεφάλι και τον Βοζίνια να αποκρούει. Στο 34′ η ΟΜΟΝΟΙΑ βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση με τον Τιάγκο, ο οποίος έδωσε δεξιά προς στον Ματ, ωστόσο ο Άγγλος δεν μπόρεσε από κοντά με πλασέ να σκοράρει, με τον Βοζίνια να αποκρούει. Στη συνέχεια η μπάλα πήγε και πάλι στον Ματ, που έδωσε έξω στον Γκόμες, το σουτ όμως έφυγε άουτ. Στο 39′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιβάν Κάρλος έκανε με τη μια την προβολή, με την μπάλα όμως να περνάει άουτ. Στο 42ο λεπτό, ο Τιάγκο επιχείρησε να απειλήσει με φάουλ από το ίδιο σημείο που σκόραρε με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν αδύναμο και απέκρουσε εύκολα ο Βοζίνια. Στις καθυστερήσεις, ο Γκόμεθ δοκίμασε απευθείας εκτέλεση, με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο β’ μέρος ήρθε από την ΑΕΛ. Στο 47′ εκτελέστηκε φάουλ με τον Ιβάν Κάρλος να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι και να περνάει έξω. Στο 57ο λεπτό η ΑΕΛ απείλησε, με τον Γερολέμου να επιχειρεί ένα δυνατό μακρινό σουτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 60′ ο Τεϊσέϊρα πήρε το κεφάλι μετά το κόρνερ, με την μπάλα όμως να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Η επόμενη φάση ήρθε στο 74ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη και πάλι να απειλεί με κεφαλιά και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 84′ ένα καλό σουτ του Γκαζαριάν, έξω από την περιοχή, ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ από τον Φαμπιάνο. Το κόρνερ εκτελέστηκε, η άμυνα έδιωξε, με τον Κακουλλή να βγαίνει ταχύτατα στην αντεπίθεση, ωστόσο δεν κατάφερε σε τετ α τετ να κερδίσει τον Βοζίνια και στην εξέλιξη της φάσης οι αμυντικοί της ΑΕΛ έδιωξαν σε κόρνερ στο πλασέ του Μποτεάκ. Στο 90ο λεπτό επιχείρησε το πλασέ εκτός περιοχής, ωστόσο ο Βοζίνια μάζεψε εύκολα.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας είχε μια καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, προηγούμενη νωρίς στο σκορ, ενώ είχε και ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Στο β’ ημίχρονο δεν εμφανίστηκε ποτέ, η ΑΕΛ απείλησε αρκετές φορές για να ισοφαρίσει και για καλή τύχη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν τα κατάφερε ποτέ. Κρατάμε την πολύ σημαντική νίκη, ωστόσο η εμφάνιση της ομάδας κινήθηκε στη μετριότητα και αυτό πρέπει να προβληματίσει. Ακολουθεί διακοπή και οι παίκτες του Μπεργκ οφείλουν να το εκμεταλλευτούν διορθώνοντας τα όποια λάθη τους.