Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δράση για την ανακύκλωση!

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η δράση για την ανακύκλωση!


Αξίζουν συγχαρητήρια στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την ευαισθητοποίηση που επέδειξε όσο αφορά τη δράση μας σχετικά με την ανακύκλωση!

Η συμμετοχή του κόσμου στο παιχνίδι με την ΑΕΛ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς ανακυκλώθηκαν μεγάλες ποσότητες σε μπαταρίες και τενεκεδάκια, τόσο για προστασία του περιβάλλοντος όσο και για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς το αλουμίνιο από τα τενεκεδάκια θα χρησιμοποιηθεί για αγορά ιατρικού εξοπλισμού για τους παιδικούς θαλάμους των Κυπριακών νοσοκομείων!

Όπως ήταν γνωστό, σε συνεργασία με δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τον ΑΦΗΣ Κύπρου και τον Cans For Kids, ανακυκλώσαμε μπαταρίες και τενεκεδάκια σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έξω από τη Δυτική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την ΑΕΛ. Επίσης, στο χώρο γινόταν ενημέρωση και υπήρχαν παιχνίδια σχετικά με την ανακύκλωση, ενώ την παράσταση έκλεψε η μασκότ του ΑΦΗΣ την οποία λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι!

Εκφράζουμε τις θερμότερες μας ευχαριστίες στον ΑΦΗΣ Κύπρου και στο Cans For Kids για την άριστη και επιτυχημένη συνεργασία που είχαμε. Συγχαίρουμε και τους δύο οργανισμούς για το αξιέπαινο έργο που επιτελούν και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην Κυπριακή κοινωνία με τον ίδιο ζήλο και ευσυνειδησία.