Home TOP NEWS Μπεργκ: «Έπρεπε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ, αξίζαμε τη νίκη»

Μπεργκ: «Έπρεπε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ, αξίζαμε τη νίκη»


Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά από κάθε αγώνα βρέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στην εξέλιξη της αναμέτρησης, στο αποτέλεσμα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε… «Όλα τα παιχνίδια είναι σαν τελικός άρα η ατμόσφαιρα η ένταση, οι μάχες σε κάθε μπαλιά είναι για εμάς φυσιολογικά Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες και τις μεγαλύτερες και αξίζαμε τη νίκη. Ίσως έπρεπε να σκοράρουμε άλλο ένα γκολ για να τελειώσουμε τον αγώνα πιο νωρίς. Είμασταν σταθεροί, είχαμε ποιότητα, μπορούσαμε και για άλλα τέρματα, σίγουρα όμως μπορούμε για περισσότερα. Ξέρουμε από που ερχόμαστε και προς τα που πάμε. Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη της συμπεριφορά τον παικτών, τις μάχες που έδωσε την οργάνωση τους απέναντι σε μία καλή ομάδα και θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλοί. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη του. Νομίζω τους άρεσε η είσοδος στο γήπεδο του Κακουλλή και η ενέργεια του, μας βοήθησαν σήμερα να φτάσουμε στην νίκη».

Δεύτερη φορά 2η νίκη και δεύτερη φορά ίδια εντεκάδα με προηγούμενο αγώνα

«Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε τραυματίες. Έχουμε τον Μικου και τον Τζιωνή. Είχαμε και κάποιους τραυματίες προηγουμένως, σημαντικούς παίκτες. Είναι κάποιοι παίκτες σε καλύτερη κατάσταση από την περίοδο που ήρθαν και νομίζω είμαστε λίγο πιο συμπαγείς πλέον. Είμαι χαρούμενος με τις νίκες, σίγουρα με τον Εθνικό είμασταν λίγο καλύτεροι όμως κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Σήμερα κάτω από διαφορετικές συνθήκες μπορέσαμε να κερδίσουμε. Κάναμε καλό ξεκίνημα, βρήκαμε ευκαιρίες είμαι χαρούμενος με το πως ανταποκρίθηκαν οι παίκτες. Έχουμε καλά κτυπήματα στις στατικές φάσεις. Οι δύο συνεχόμενες νίκες είναι κάτι καλό όμως δεν το σκεφτόμαστε πολύ. Εμείς θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Τώρα έχει διακοπή, θα φύγουν κάποιοι παίκτες, κάποιοι θα μείνουν , εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: