Home TOP NEWS Μπήκε και άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας

Μπήκε και άλλαξε άρδην την εικόνα της ομάδας


Μόλις 15 λεπτά αγωνίστηκε στο χθεσινό ντέρμπι με την ΑΕΛ, ο Ανδρόνικος Κακουλλής. Ήταν όμως αρκετά για να αλλάξει άρδην την εικόνα της ομάδας, αφού με το που μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε στροφές.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής «ανάγκασε» τον κόσμο της ομάδας να… ξεσηκωθεί. Με το που μπήκε αλλαγή στον αγώνα, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, ενώ οι εκρήξεις τους έδιναν έναν πολύ γρήγορο ρυθμό στην ομάδα. Είχε την ευκαιρία να σκοράρει και να γίνει μάλιστα ο ήρωας, ωστόσο στη φάση του τετ α τετ μίλησε η… απειρία του. Το πιο σημαντικό όμως είναι το πάθος και ο τσαμπουκάς που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν δίστασε σε μια φάση να τα «βάλει» και με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στις δηλώσεις του μάλιστα, μετά τον αγώνα, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ώριμος για την ηλικία του, λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους. Ο Κακουλλής ήταν από τα θετικά χαρτιά της χθεσινής νίκης και δίνει σε όλους μας έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάμε.

Σε κάθε του παρουσία αποδεικνύει περίτρανα ότι αξίζει να έχει μια θέση στην ομάδα και ότι αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό το μέλλον προμηνύεται λαμπρό. Ο Κακουλλής έχει ποδοσφαιρικό θράσος και όλα τα φόντα για να διακριθεί, με την παρουσία του μέχρι στιγμής να δείχνει τον δρόμο και σε άλλους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας.