Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Omonoia Nicosia Collections – Μία πολύ ωραία προσπάθεια άρχισε πριν ένα μήνα

Omonoia Nicosia Collections – Μία πολύ ωραία προσπάθεια άρχισε πριν ένα μήνα


Πριν από λίγο καιρό έκανε την εμφάνιση της στο Facebook μία σελίδα με την ονομασία Omonoia Nicosia Collections και στην οποία σχεδόν καθημερινά αναρτάται υλικό με φωτογραφίες και αντικείμενα συλλεκτικής/ιστορικής αξίας και σημασίας .

Πρόκειται για μία πολύ ωραία προσπάθεια η οποία, όπως ήταν φυσιολογικό, βρήκε άμεση ανταπόκριση και μέσα σε λίγες μέρες δημιούργησε εκατοντάδες «ακόλουθους» .

Είναι μία πρωτοβουλία ενός και μόνο ανθρώπου ο οποίος μέσα από το μεράκι του και την αγάπη του για την ΟΜΟΝΟΙΑ, κατάφερε μέσα στην τελευταία 25ετία να μαζέψει κάρτες ποδοσφαιριστών, αγωνιστικές φανέλες του παρελθόντος και αντικείμενα τα οποία δύσκολα βρίσκει κανείς σήμερα.

Η σελίδα αυτή στο Faceboοκ κέντρισε άμεσα το ενδιαφέρον του omonoianews και προαναγγέλλουμε από τώρα λεπτομερές ρεπορτάζ με φωτογραφίες, βίντεο, ενδεχομένως και συνέντευξη, αν ο ίδιος το επιθυμεί, από τον κύριο ο οποίο επιμελείται αυτής της προσπάθεια.

Στο εισαγωγικό της σχόλιο η σελίδα αναφέρει… «Η σελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί με σκοπό την έκθεση ύλικου της Ομόνοιας Λευκωσίας απο το 1948 μέχρι και σήμερα. Είμαι συλλέκτης αντικειμενων της Ομόνοιας για πάνω απο 25 χρόνια. Στην πορεία αυτή, έχω συλλέξει πολλά αντικείμενα διάφορων κατηγοριών, κυρίως όμως εισιτήρια, προγράμματα, φανέλες, κάρτες παιχτών, εφημερίδες και πολλά άλλα που σιγά σιγά θα εκτίθενται εδώ. Σκοπός μου είναι να σας ταξιδεύσω, να αναπολήσετε παλιές καλές στιγμές, αλλά και να σας ενημερώσω για την ιστορία της ομάδας μας, μέσω του αρχειακού μου υλικού. Ζητώ λοιπόν με τη σειρά μου, από τον κάθε Ομονοιάτη, εαν έχει οτιδήποτε “πράσινο” στη κατοχή του και απλά γεμίζει ενα συρτάρι, εάν θέλει να μου το παραχωρήσει για να συγκεντρωθεί με το υπόλοιπο υλικό άφού σίγουρα δεν έχω τα πάντα. Στοχος η σχεδον καθημερινη δημοσιευση υλικου. Ευχαριστώ και ελπίζω να το απολαύσετε όσο εγώ. ΟΜΟΝΟΙΑ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ»

Δείτε εδώ την σελίδα και αν επιθυμείτε μπορείτε να γίνεται και εσείς ακόλουθοι της