Home TOP NEWS Περιμένουν την στιγμή τους…

Περιμένουν την στιγμή τους…


Είναι αρκετοί αυτοί οι ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα δεν επιλέγονται από τον προπονητή παρά το γεγονός ότι ήρθαν στην ομάδα για να αναλάβουν αγωνιστικό βάρος.

Ο λόγος για τους Χεν Εζρά και Τόμας Χούμποτσαν. Ο Ισραηλινός έπαιξε στους 7 από τους 9 αγώνες, στους 6 ως βασικός ωστόσο στα τελευταία δύο παιχνίδια ο Χένινγκ Μπεργκ δεν τον έχει χρησιμοποιήσει καθόλου.

Έκανε κάποια καλά παιχνίδια, είχε και μέτριες παρουσίες ο Εζρά, το σίγουρο είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να σταθεροποιήσει απόδοση. Είναι πολύ καλός παίκτης και η ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα έχει ανάγκη έναν καλό Εζρά στη συνέχεια.

Ο άλλος παίκτης ο οποίος είναι αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία ονόματα που βρίσκονται σήμερα στο ρόστερ της ομάδας είναι ο Τόμας Χούμποτσαν. Ο Σλοβάκος άργησε να έρθει στην ομάδα, μπήκε ωστόσο σιγά σιγά σε έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό ωστόσο για την ώρα δεν κατάφερε να κερδίσει θέση. Τρεις φορές αγωνίστηκε, όλες ως αναπληρωματικός και με ελάχιστα λεπτά στο γήπεδο.

Αν και η θέση του είναι στο κέντρο της άμυνας μέχρι στιγμής χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ. Είναι επίσης μία πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ και όταν ανεβάσει για τα καλά στροφές σίγουρα θα αποτελέσει μία εξαιρετική λύση στα χέρια του προπονητή και ενδεχομένως να καταφέρει να κερδίσει τη θέση του.