Home TOP NEWS Προσοχή… ακολουθεί ντέρμπι!

Προσοχή… ακολουθεί ντέρμπι!


Δεν ήχησε καλά στα αφτιά μας ο ορισμός του Βασίλη Δημητρίου στον αγώνα μας με την Ένωση. Πρόκειται για έναν εξ αυτών των διαιτητών που στο παρελθόν έχει συγκεντρώσει πολλές φορές πάνω του αρνητικές κριτικές και παράπονα από τις ομάδες, ενώ παρά τα πάμπολλα λάθη του και τις προβληματικές διαιτησίες είναι ακόμα εκεί και συγκαταλέγεται στην… ελίτ.

Συνεργάτης του αύριο, ως 4ος διαιτητής, θα είναι ο Νεόφυτος Νεοφύτου. Είναι ο διαιτητής που τα έκανε μαντάρα στον αγώνα της Ένωσης με το Αποέλ για την 4η αγωνιστική και έκτοτε δεν έχει οριστεί ως πρώτος διαιτητής σε κανέναν αγώνα.

Δεν επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε κλίμα πριν τον αγώνα, ευχόμαστε πραγματικά η διαιτησία να περάσει απαρατήρητη, ωστόσο θεωρούμε ότι κανείς δεν μπορεί να μας κατακρίνει για το γεγονός ότι είμαστε και δύσπιστοι και καχύποπτοι. Την επόμενη εβδομάδα ακολουθεί ντέρμπι «αιωνίων» και όταν βλέπουμε στον αγώνα του Αποέλ με την Πάφο να ορίζεται ο Γιώργος Νικολάου αυτή η δυσπιστία και η καχυποψία απλά ενισχύονται.

Δείτε εδώ όλους τους ορισμούς

Επαναλαμβάνουμε… μακάρι η αγωνιστική να περάσει χωρίς διαιτητικά παρατράγουδα και όλοι στο τέλος της να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο.

Ας επιστήσουν πάντως την προσοχή, εντός της ομάδας, στους τέσσερις παίκτες που είναι στο όριο και με κάρτα χάνουν το ντέρμπι… για καλό και για κακό.