Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό

Πρόβλεψη ενδεκάδας για τον σημερινό αγώνα με τον Εθνικό


Τον Εθνικό Άχνας αντιμετωπίζει στο «Δασάκι» (19:00, live audio @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονόδρομος στο σημερινό παιχνίδι, την οποία επιβάλλεται να πάρει η ομάδα μας και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Χένινγκ Μπεργκ, συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φαμπιάνο. Στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί θέση βασικού ο Χούμποτσαν, ο οποίος θα έχει ως παρτενέρ του τον Λανγκ, αφήνοντας στον πάγκο τον Λούφτνερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας η θέση διεκδικείται από τους Μαυρία και Περέϊρα, με τον Πορτογάλο να αναμένεται ότι θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα. Στο αριστερό άκρο θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Λέτσιακς.

Μεσαία Γραμμή

Ο Βίτορ Γκόμες θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα έπειτα από τον τραυματισμό του, έχοντας δίπλα του τον Γιόρντι Γκόμεθ. Πάντως δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο ξεκούρασης ο Γιόρντι, με τον Κατελάρη να παραμένει βασικός σε αυτή την περίπτωση. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Μποτεάκ από δεξιά και Εζρά από αριστερά, ενώ το δημιουργικό κομμάτι θα αναλάβει ο Τιάγκο. Θέση διεκδικεί και ο Χριστοφή.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ελπίζουμε να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει απέναντι στον Εθνικό.