Home TOP NEWS Σιγουριά και ασφάλεια στον «άσσο»

Σιγουριά και ασφάλεια στον «άσσο»


Την 5η του εμφάνιση με την ΟΜΟΝΟΙΑ κατέγραψε το βράδυ του Σαββάτου στο «Τάσος Μάρκου» ο Φαμπιάνο Ριμπέϊρο. Ο Βραζιλιάνος πορτιέρο κράτησε για 3η φορά την εστία του ανέπαφη και συνεχίζει να εκπέμπει σιγουριά και ασφάλεια στον «άσσο».

Ως λίρα εκατό μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Φαμπιάνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο οποίος ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου έγινε κατ’ ανάγκην μετά τους τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή και η ομάδα προγραμματισμού είχε το δύσκολο έργο να φέρει άνεργο τερματοφύλακα και μάλιστα Οκτώβρη μήνα. Φαίνεται όμως ότι οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πέτυχαν διάνα, αφού ο Φαμπιάνο δείχνει σε αυτά τα πρώτα πέντε παιχνίδια του όλα όσα χρειαζόταν η ομάδα. Το Σάββατο κόντρα στην Ένωση πραγματοποίησε το 3ο του clean sheet σε 5 παιχνίδια, ενώ δέχθηκε μόνο 2 τέρματα μέχρι τώρα στα οποία δεν είχε καμία ευθύνη. Γενικώς ο Βραζιλιάνος εκπέμπει την ασφάλεια που χρειάζεται να έχει ένας τερματοφύλακας και φαίνεται να είναι ένας άξιος αντικαταστάτης του Ουζόχο.

Ελπίζουμε ο Φαμπιάνο να συνεχίσει να αγωνίζεται με αυτή τη σιγουριά κάτω από τα γκολκποστ της ομάδας και να καταγράψει πολλά ακόμα clean sheets με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.