Home TOP NEWS Σπουδαίοι οι Τιάγκο-Κούσουλος είπε ο Πουρσαϊτίδης, θα αποχωρούσε αν έφευγε ο Κορέια

Σπουδαίοι οι Τιάγκο-Κούσουλος είπε ο Πουρσαϊτίδης, θα αποχωρούσε αν έφευγε ο Κορέια


Καλεσμένος στην εκπομπή του Super-Sport FM ήταν χθες βράδυ ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης. Αναφέρθηκε στους Κούσουλο και Τιάγκο οι οποίοι υπήρξαν ποδοσφαιριστές του και τώρα ανήκουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενώ μίλησε και για την περίπτωση Άντερσον Κορέια.

Η άποψη σου για τον Κούσουλο και σε ποια θέση πρέπει να παίζει; «Ο Γιάννης είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και σπουδαίο παιδί. Έκανε πολύ καλά παιχνίδια μαζί μου στην τριάδα στα στόπερ. Μπορεί να αγωνιστεί καλύτερα σαν κεντρικός αμυντικός και δεν 6άρι κάποιες φορές. Στα άκρα δεν είναι το δυνατό του σημείο».

Για τον Τιάγκο: «Είναι ένα από τα παιδιά που αλλάξανε την ροή της Νέα Σαλαμίνας από τον κίνδυνο της διαβάθμισης στην κορυφή του β΄ γκρουπ. Βοήθησε πολύ με τα γκολ του και την παρουσία του. Σπουδαίος ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι θα έχει ανάλογη πορεία στην Ομόνοια. Έκανα προσπάθεια να τον κρατήσω αλλά η οικονομική διαφορά ήταν τεράστια».

Για το σήριαλ Κορέϊα: «Άκουσα ότι δεν ήθελε ο Σάββας να πάει ο Κορέια στην Ομόνοια αλλά στο ΑΠΟΕΛ και πολλά άλλα. Ναι κοίταξα και το δικό μου συμφέρον και άσκησα μεγάλη πίεση μετά την πώληση του Γκολομπάρτ θεώρησα μικρή την προσφορά για τον Κορέια και είπα ότι αν φύγει αυτός δεν θα μπορούσα να έμενα ούτε εγώ. Δεν ήταν το θέμα η Ομόνοια ή το ΑΠΟΕΛ ή άλλη ομάδα».