Home TOP NEWS Θέλουν τον κόσμο δίπλα τους σε όλη τη διαδρομή…

Θέλουν τον κόσμο δίπλα τους σε όλη τη διαδρομή…


Η ομάδα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με το Αποέλ και ο κόσμος μας επιφυλάσσει μαζική και ένθερμη υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Ήδη αρκετές χιλιάδες έχουν εξασφαλισμένη τη θέση τους στο ΓΣΠ, η ενημέρωση που είχαμε νωρίτερα λέει ότι εκτός από του κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, πέραν των 3000 χιλιάδων εξασφάλισαν εισιτήριο για το παιχνίδι και ενώ απομένουν ακόμα τέσσερα 24ωρα μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Στην αναφορά του για τον κόσμο ο Βίτορ Γκόμες είπε ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό η ομάδα να έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της, όχι μόνο στα παιχνίδια ντέρμπι αλλά σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, όχι μόνο όταν πηγαίνει καλά η ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και τις στιγμές που χρειάζεται μία επιπλέον ώθηση για να ανεβάσει στροφές στο γήπεδο.

«Να έρθουν να μας στηρίξουν σε όλα τα παιχνίδια. Όχι μόνο στον αγώνα με το Αποέλ αλλά σε όλους τους αγώνες. Μέχρι τώρα είναι εκεί όπου κι αν παίξαμε. Να συνεχίσουν γιατί χρειαζόμαστε την υποστήριξη τους για να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Όχι μόνο στις νίκες αλλά και όταν το αποτέλεσμα δεν ειναι αυτό που περιμένουμε. Να μας βοηθούν σε όλη τη διαδρομή και ελπίζω ότι στο τέλος θα βρισκόμαστε σε μία καλή θεση» ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.