Home TOP NEWS Τον περιμένει μια δύσκολη δουλειά…

Τον περιμένει μια δύσκολη δουλειά…


Μια δύσκολη δουλειά θα έχει ενώπιον του στο ντέρμπι με το Αποέλ ο Γιαν Λέτσιακς, αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Μούσα Αλ-Τάμαρι.

Κακά τα ψέματα, ο Τάμαρι είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο πρωτάθλημα και στις καλές του μπορεί να οδηγήσει μόνος του την ομάδα. Το ξέρουμε καλά από πρώτο χέρι, αφού το έκανε πέρσι στον αγώνα του πρώτου γύρου, όπου με δύο δικά του γκολ έφερε τούμπα το ματς. Τη Δευτέρα στο «αιώνιο» ντέρμπι θα τον έχει από την επίβλεψη του ο καλύτερος αριστερός μπακ του πρωταθλήματος, μέχρι τώρα, Γιαν Λέτσιακς. Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής της ομάδας πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις και ξεχωρίζει με το πάθος και τη μαχητικότητα που δείχνει στο γήπεδο.

Στον αγώνα με το Αποέλ θα έχει μια δύσκολη δουλειά, καθώς θα μαρκάρει τον Τάμαρι. Έναν ποδοσφαιριστή που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, τόσο για την ποιότητα του που αναφερθήκαμε πιο πάνω, όσο και για την ευκολία που κερδίζει τα φάουλ. Χρόνια τώρα ο καλύτερος παίκτης του «αιώνιου» είναι το καλό παιδάκι του κυπριακού πρωταθλήματος και έχει άσυλο όταν αγωνίζεται, καθώς σφυρίζονται όλα υπέρ του. Όπως ήταν και ο Γιαννιώτας όταν ήταν στο Αποέλ, παίκτη τον οποίο αντιμετώπισε με επιτυχία ο Λέτσιακς στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Ουσιαστικά ο αριστερός μπακ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα πρέπει να κάνει ακριβώς όσα έκανε και με τον Γιαννιώτα στο νικηφόρο ντέρμπι με τον Απόλλωνα και είμαστε βέβαιοι ότι έχει όλα τα φόντα να «κλείσει» καλά και τον Τάμαρι.