Home TOP NEWS Δύσκολη αποστολή στο «Αμμόχωστος», μοναδικό ζητούμενο το διπλό

Δύσκολη αποστολή στο «Αμμόχωστος», μοναδικό ζητούμενο το διπλό


Στη Λάρνακα εκστρατεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί όπου θα αντιμετωπίσει στο «Αμμόχωστος» (19:00, live audio @OmonoiaNews, Cytavision Sports 1HD) τη Νέα Σαλαμίνα. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι σε μια επικίνδυνη ομάδα και γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα μας, για να έρθει η νίκη.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια για να πάρουν το διπλό και να μάθουν από τα όποια λάθη παρουσίασαν στα προηγούμενα παιχνίδια. Η ομάδα χρειάζεται να μπει δυνατά από την αρχή του αγώνα και να έχει συνέχεια η απόδοση της και στο δεύτερο ημίχρονο. Το γεγονός ότι η Νέα Σαλαμίνα προέρχεται από ήττα δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αποπροσανατολίσει, αφού είναι μια νέα ομάδα η οποία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές φέτος. Χρειάζεται θέληση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για να έρθει η νίκη και ταυτόχρονα να ανέβει στην κορυφή του πίνακα της βαθμολογίας, μετά και τη χθεσινή ήττα της Ανόρθωσης.

Αγωνιστικά, ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει στους Ουζόχο (τραυματίας), Παναγή (τραυματίας), Περέϊρα (τραυματίας), Χριστοφή (τραυματίας), Χαραλάμπους, Νικολάου, Παναγιώτου και Λοΐζου.