Home TOP NEWS Η τελευταία φορά… όταν ο Λάρκου ήταν προπονητής

Η τελευταία φορά… όταν ο Λάρκου ήταν προπονητής


Οι αριθμοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σε ότι αφορά στην άμυνα έιναι φέτος εντυπωσιακοί. Τα 6 μόλις γκολ παθητικό σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος είναι το κύριο στοιχείο και χαρακτηριστικό το οποίο δικαιολογεί και τον λόγο για τον οποίο η ομάδα μας φέτος τα πάει τόσο καλά και είναι δεύτερη στην βαθμολογία μία ανάσα από την κορυφή.

Πότε όμως στο παρελθόν η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε να παρουσιάσει τόσο καλή αμυντική συμπεριφορά και αυτούς τους εξαιρετικούς αριθμούς;

Η τελευταία φόρα ήταν την περίοδο 2011-12. Στην 12η αγωνιστική εκείνης της χρονιάς η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δεχθεί ακριβώς τον ίδιο αριθμό τερμάτων, 6, σε 12 αγώνες. Μάλιστα τότε ήταν προπονητής της ομάδας ο Νεόφυτος Λάρκου ο οποίος είχε καταφέρει, με τον προϋπολογισμό αισθητά μειωμένο σε σχέση με τις χρονιές που προηγήθηκαν, να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο το οποίο πάλεψε στα ίσα για το πρωτάθλημα ενώ έφτασε και στην κατάκτηση του κυπέλλου.

Πρόκειται για κορυφαία στατιστικό την τελευταία δεκαετία το οποίο η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ, με τη συμβολή βεβαίως των Λάρκου και Ταραπουλούζη, ισοφαρίζει φέτος.