Home TOP NEWS Match Report: Διπλό στο «Αμμόχωστος» με καλή εμφάνιση και… κορυφή!

Match Report: Διπλό στο «Αμμόχωστος» με καλή εμφάνιση και… κορυφή!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση επικράτησε με 0-3 της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» και ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Ορτέγα (23′), Γκόμεθ (35′) και Μποτεάκ (72′).

Α’ ημίχρονο

Πρώτη τελική στον αγώνα ήρθε από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 3ο λεπτό. Σουτ του Ορτέγα εκτός περιοχής, ψηλά άουτ η μπάλα. Στο 14′ η ομάδα μας είχε μια καλή φάση, με τον Μποτεάκ να επιχειρεί εκτός περιοχής σουτ, μετά από κόρνερ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Δύο λεπτά μετά ήρθε και η πρώτη τελική της Σαλαμίνας. Σουτ του Κωστή εντός περιοχής, μακριά έξω από την εστία του Φαμπιάνο. Στο 22ο λεπτό η αντίπαλος έχασε μεγάλη ευκαιρία, με το σουτ του Ρέϊνολντς να περνά ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Ένα λεπτό μετά η ομάδα μας άνοιξε το σκορ. Πολύ ωραία εναλλαγή μπάλας από τους Μαυρίας, Τιάγκο και Ορτέγα, με τον Κολομβιανό να πατά περιοχή και από την κλειστή γωνιά να νικάει τον Βεσελόφσκι για το 0-1. Στο 30′ ο Κορέϊα επιχείρησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και έφυγε σε κόρνερ. Στο 32ο λεπτό και μετά από κόρνερ, ο Λούφτνερ με το κεφάλι έστρωσε στον Τιάγκο, ο οποίος σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Βεσελόφσκι. Στο 35′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε δύο τα τέρματα της. Λάθος πάσα του Βεσελόφσκι, ο Γκόμεθ πήρε τη μπάλα, πάτησε περιοχή και με ιδανικό τελείωμα έκανε το 0-2. Στο 38ο λεπτό, η ομάδα μας έκλεψε και πάλι, ο Ματ από αριστερά έκανε σέντρα σουτ, η οποία πέρασε πάνω από το Μποτεάκ και χάθηκε η ευκαιρία για το 0-3. Στο 40′ ο Τσαμπούρης από μακριά δοκίμασε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Β’ ημίχρονο

Με το «καλημέρα» του β’ ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ απείλησε, έπειτα από μακρινή μπαλιά του Γκόμεθ προς στον Ματ, με τη μια το βολέ του Άγγλου και η μπάλα πέρασε άουτ στο 47′. Στο 53ο λεπτό χάθηκε μεγάλη φάση για την ομάδα μας. Κάθετη πάσα του Τιάγκο προς στον Μποτεάκ, ο Γάλλος βγήκε φάτσα με τον Βεσελόφσκι, καθυστέρησε να τελειώσει και του έβαλε τη κόντρα ο Κορέϊα, με την ευκαιρία να χάνεται. Ένα λεπτό μετά, ο Ελουντού δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής, με τον Φαμπιάνο να μαζεύει. Στο 69′ ο Ρομάν από δεξιά έκανε το γύρισμα προς στην περιοχή, με τη μια ο Σιαθάς έκανε το σουτ και τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια. Στο 72ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ καθάρισε την υπόθεση νίκη. Ο Ορτέγα έδωσε στον Γκόμεθ κι αυτός με τη σειρά του κάθετη πάσα προς στον Μποτεάκ, με τον Γάλλο από τα δεξιά να πλασάρει ιδανικά για το 0-3. Στο 78′ ο Μποτεάκ, μετά από φοβερή ατομική προσπάθεια, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στο 84ο λεπτό, ο Μίκου βγήκε τετ α τετ απέναντι στον πορτιέρο, επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 88′ ο Σιαθάς επιχείρησε μακρινό σουτ, με τη μπάλα να περνάει άουτ. Στο 90ο λεπτό ο Μίκου επιχείρησε πλασέ από κοντά, τον Κίσσα να αποκρούει. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας έκανε όλα όσα χρειαζόταν σήμερα και πήρε τη νίκη, μαζί και τη 1η θέση στον πίνακα της βαθμολογίας. Σοβαρή, συγκεντρωμένη και αποτελεσματική, όπως ακριβώς έπρεπε, για να πάρει το ζητούμενο. Πολλά τα θετικά, αφού τόσο η εμφάνιση, όσο και η κορυφή αφήνει τους πάντες ικανοποιημένους. Συνεχίζουμε δυνατά!