Home TOP NEWS Match Report: Καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Δόξα

Match Report: Καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στη Δόξα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο μέρος, πήρε μια εύκολη νίκη με 2-0 απέναντι στη Δόξα και επέστρεψε στα επιτυχή αποτελέσματα. Σκόρερ για την ομάδα μας οι Μποτεάκ (19′) και Ορτέγα (23′).

Α’ ημίχρονο

Πολύ καλό ξεκίνημα από την ΟΜΟΝΟΙΑ, η οποία προσπάθησε από νωρίς επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Πρώτη απειλή ήρθε στο 30ο δευτερόλεπτο με τον Ορτέγα, το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά άουτ. Ίδια κατάληξη και στον 9′ με το σουτ του Βίτορ να φεύγει ψηλά. Στο 19ο λεπτό ο Τιάγκο κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, έξω από την περιοχή. Εκτελεστής ο Μποτεάκ, ο οποίος με μια εξαιρετική εκτέλεση έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Γκρεμσλ, γράφοντας το 1-0. Το γκολ έδωσε ψυχολογία στην ομάδα μας, η οποία τρία λεπτά αργότερα πέτυχε και 2ο. Στο 22′ και έπειτα από ωραίο συνδυασμό από τους Λέτσιακς και Τιάγκο, η μπάλα έφτασε στον Ορτέγα με τον Κολομβιανό να πλασάρει ιδανικά μπροστά από τον αντίπαλο πορτιέρο, κάνοντας το 2-0. Στο 29ο λεπτό ο Γκόμεθ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Λούφτνερ από κοντά έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 31′ η Δόξα απείλησε για πρώτη φορά, με τον Παπαφώτη να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια εντός περιοχής, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Φαμπιάνο. Στο 35ο λεπτό η ομάδα μας είχε άλλη μια καλή φάση, με τον Γκόμεθ να πιάνει ένα καλό μακρινό σουτ και τον Γκρεμσλ να αποκρούει δύσκολα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Β’ ημίχρονο

Η πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος ήταν για τη Δόξα, με τον Ντερβίτ να υποδέχεται από αριστερά εντός περιοχής, το πλασέ του όμως έφυγε λίγο άουτ στο 46ο λεπτό. Στην αντεπίθεση η ΟΜΟΝΟΙΑ απάντησε, με το σουτ του Ματ από πλάγια θέση να φεύγει λίγο άουτ. Στο 52′ ο Λουίς Κάρλος έκανε ένα σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να φεύγει ψηλά χωρίς να απειλεί τον Φαμπιάνο. Στο 58ο λεπτό ο Βαλέντε δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στον Λανγκ και έφυγε πλάγιο. Στο 62′ ο Μποτεάκ πήγε να κάνει το ίδιο όπως και στο γκολ, αυτή τη φορά το φάουλ του πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 76ο λεπτό η Δόξα είχε σπουδαία ευκαιρία να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Ο Παπαφώτης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, ωστόσο ο Φαμπιάνο απέκρουσε εξαιρετικά σε κόρνερ κρατώντας το μηδέν. Στην εκτέλεση του κόρνερ η μπάλα πέρασε από όλους με τον Παπαφώτη να πιάνει την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι και τον Φαμπιάνο και πάλι να αποκρούει εξαιρετικά σε κόρνερ. Στο 81′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεψε στο χώρο του κέντρου, ο Κακουλλής έδωσε στον Ματ που βγήκε φάτσα με τον Γκρεμσλ και αστόχησε από κοντά για να κλειδώσει τη νίκη. Δύο λεπτά μετά, η Δόξα κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, με τον Παπαφώτη όμως να στέλνει ψηλά άουτ τη μπάλα. Στην αντεπίθεση ο Κακουλλής βγήκε αντιμέτωπος με τον πορτιέρο, τσίμπησε τη μπάλα η οποία πήγε πλάγια και στον αέρα δοκίμασε να κάνει κεφαλιά με τον Γκρεμσλ να μαζεύει. Στο 90ο λεπτό, ο Κακουλλής έκανε εξαιρετική ενέργεια, βγήκε φάτσα με τον πορτιέρο με το πλασέ του να φεύγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα και η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε τη νίκη.

Συμπερασματικά

Η ομάδα μας έκανε όλα όσα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας δύο τέρματα και συνδυάζοντας παράλληλα και καλή εμφάνιση. Στο δεύτερο μέρος έριξε την ταχύτητα, κάνοντας συντήρηση, η Δόξα προσπάθησε να γίνει απειλητική όμως εκεί που χρειάστηκε ο Φαμπιάνο δήλωσε παρών κρατώντας το μηδέν. Κρατάμε την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου μέρους και αναμένουμε βελτίωση και περισσότερη διάρκεια, αφού μετά την ανάπαυλα η ΟΜΟΝΟΙΑ κινδύνεψε.