Home TOP NEWS Match Report: Στην «λευκή» ισοπαλία το «αιώνιο» ντέρμπι

Match Report: Στην «λευκή» ισοπαλία το «αιώνιο» ντέρμπι


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας μια σχετικά καλή εμφάνιση, έμεινε στο 0-0 στο «αιώνιο» ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής. Ο Ντε Βινσέντι αστόχησε σε πέναλτι στο 90ο λεπτό.

Α’ ημίχρονο

Πρώτη καλή στιγμή πήγε να δημιουργηθεί από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στο 4ο λεπτό, με τον Μποτεάκ να κάνει τη σέντρα εντός περιοχής και την μπάλα να περνάει από τους Τιάγκο και Γκόμεθ, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν με το κεφάλι. Στο 10′ ο Ματ δοκίμασε να απειλήσει με το κεφάλι, μετά το γέμισμα του Γκόμεθ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20ο λεπτό η ομάδα μας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, μετά την κεφαλιά του Λούφτνερ εντός περιοχής, να αποκρούεται δύσκολα από τον Μπέλετς. Δύο λεπτά, ο Πάβλοβιτς έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. Στο 28′ και μετά από κόρνερ, η μπάλα έφτασε έξω στον Ζοαοζίνιο που δοκίμασε το σουτ, ωστόσο η μπάλα κόντραρε στον Μαυρία και απομακρύνθηκε. Στο 44ο λεπτό χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου και ήταν από πλευράς Αποέλ. Γύρισμα του Ζοαοζίνιο από αριστερά, η μπάλα πέρασε στον Τάμαρι που έκανε με μια του σουτ, ωστόσο ο Φαμπιάνο έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το κόρνερ δεν έφερε κάτι και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Β’ ημίχρονο

Με το καλημέρα του δευτέρου μέρους, στο 46ο λεπτό, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε διπλή απίθανη φάση. Γύρισμα του Μαυρία από δεξιά, τακουνάκι του Ματ στο δοκάρι, με τον Τιάγκο από κοντά και με εξουδετερωμένο τον αντίπαλο πορτιέρο να στέλνει την μπάλα άουτ. Στο 51′ το Αποέλ προσπάθησε να απειλήσει, με την κεφαλιά του Τάμαρι να περνάει άουτ, χωρίς κανένα πρόβλημα για τον Φαμπιάνο. Στο 57ο λεπτό, ο Τιάγκο έδωσε πολύ ωραία κάθετη πάσα προς στον Μποτεάκ, αδύναμο όμως το πλασέ του Γάλλου και μάζεψε εύκολα ο Μπέλετς. Στην αντεπίθεση το Αποέλ απείλησε, με τον Πάβλοβιτς να πιάνει την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Εφραίμ, ωστόσο απέκρουσε ο Φαμπιάνο. Στο 62′ ο Τάμαρι, μετά από ατομική προσπάθεια, δοκίμασε το σουτ εκτός περιοχής, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 79ο λεπτό, ο Κακουλλής δοκίμασε το βολέ στον αέρα, ωστόσο η μπάλα πέρασε μακριά άουτ. Στο 84′ ο Γιόρντι Γκόμεθ βρέθηκε σε θέση βολής, έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ όμως απέκρουσε ο Μπέλετς. Στο 86ο λεπτό ο Τάμαρι μπήκε περιοχής, τον ακούμπησε λίγο ο Λανγκ, έπεσε εύκολα στο έδαφος και το Αποέλ κέρδισε πέναλτι. Μετά από 7λεπτη διακοπή λόγω ρίψεων αντικειμένων από το Βόρειο πέταλο, το πέναλτι εκτελέστηκε με τον Ντε Βινσέντι να κάνει εκτέλεση α λα πανένκα και να στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στις καθυστερήσεις ο Ντε Βινσέντι να χάνει ευκαιρία μετά από προβολή, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Είχε πολλές προϋποθέσεις στο παιχνίδι η ομάδα μας για να ολοκληρώσει πολύ περισσότερες φάσεις μπροστά στο αντίπαλο τέρμα όμως υστέρησε στην τελική πάσα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι ήταν διπλή με Ματ και Τιάγκο, ο δεύτερος δεν θα μπορεί να πιστέψει τι απώλεσε όταν το δει, έχασε πέναλτι ο Ντε Βινσέντι στις καθυστερήσεις. Σε γενικές γραμμές η ισοπαλία μπορεί να μην μας ικανοποιεί όμως ήταν ένα αποτέλεσμα δίκαιο. Συνεχίζεται η δουλεία, βλέπουμε μπροστά και έχουμε δρόμο στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων μας.