Home TOP NEWS Μπεργκ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε… δείχνουμε σημάδια προόδου»

Μπεργκ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε… δείχνουμε σημάδια προόδου»


Στη καθιερωμένη διάσκεψη τύπου μετά από κάθε αγώνα βρέθηκε ο Χένινγκ Μπεργκ, κληθείς να σχολιάσει το σημερινό ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ. Ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε στην εξέλιξη της αναμέτρησης, στο αποτέλεσμα, αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

 «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι καλό το ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Κάποιες φορές ήμασταν καλύτεροι κάποιες φορές όχι από το Αποέλ. Είχαμε ευκαιρίες. Μπορούσαμε να σκοράρουμε, έγιναν διάφορα στο παιχνίδι τα οποία πρέπει να διαχειριστούμε. Αμυνθήκαμε καλά, φτιάξαμε ευκαιρίες και με καλύτερες επιλογές στο επιθετικό τρίτο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είχαμε ευκαιρία να σκοράρουμε, το πέναλτι που κέρδισε το Αποέλ δεν ήταν πέναλτι. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε Δείξαμε σήμερα ένα σημάδι προόδου απέναντι σε μία δυνατή ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα και τον κόσμο: «Τέτοια παιχνίδια, ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική για τους παίκτες και όλους. Βλέπεις το πάθος και γίνεται κάτι περισσότερο από μία δουλειά και έρχονται όλοι κοντά. Το να νοιώθει αυτό το πάθος είναι φανταστικό. Οι δικοί μας οπαδοί είναι πιστοί, έχουν απαιτήσεις και βλέψεις για την ομάδα τους και αυτό μας βοηθάει. Με αυτό το πάθος είναι πάντοτε δυνατό να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Είναι για εμάς ο κινητήριος μοχλός. Απέναντι σε αυτή την ομάδα είναι καλό το ότι σταθήκαμε καλά, μπορούσαμε να σκοράρουμε και είμαι χαρούμενος έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα».

Σε βίντεο οι δηλώσεις του: