Home TOP NEWS Όταν το παιχνίδι είναι μισοτελειωμένο…

Όταν το παιχνίδι είναι μισοτελειωμένο…


Στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Δοξα φαινόταν ότι η ομάδα μας θα έφτανε, για πρώτη φορά φέτος, σε μία εύκολη και ευρεία νίκη. Σκόραρε νωρίς δύο τέρματα, είχε εξαιρετική παρουσία στο πρώτο μισάωρο και όλα έδειχναν ότι θα βλέπαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να… σπάει το δικό της φετινό ρεκόρ πετυχαίνοντας πάνω από δύο τέρματα σε αγώνα πρωτθλήματος.

Τα πράγματα ωστόσο δεν εξελίχθηκαν έτσι. Οι παίκτες του Χένινγκ Μπεργκ έριξαν στροφές, δεν έδειξαν στο δεύτερο ημίχρονο να κυνηγούν με ιδιαίτερη θέρμη το τρίτο γκολ παρά μόνο με την είσοδο του νεαρού Κακουλλή ο οποίος έβγαλε τον ενθουσιασμό του στο χορτάρι και «έσπρωξε» στην επίθεση ολόκληρη την ομάδα.

Χρειάστηκε μάλιστα να σώσει την εστία της ομάδας 3 φορές ο Φαμπιάνο και αν δεν το έκανε τότε θα πηγαίναμε σε παιχνίδι θρίλερ στα τελευταία λεπτά. Δεν εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ την Κυριακή και λίγο έλειψε να μπει σε περιπέτειες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μεν εξαιρετική παρουσία στο πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο παιχνίδι, έδειξε την ανωτερότητα της από το πρώτο λεπτό ωστόσο από ένα σημείο και μετά… πάτησε φρένο. Είναι σημαντικό, όταν δημιουργούνται ευνοικές συνθήκες για να καθαρίζει τα παιχνίδια η ομάδα, να το πράττει.

Όταν το παιχνίδι είναι μισοτελειωμένο θα πρέπει η ομάδα να μην αφήνει περιθώρια στον αντίπαλο να πιστεύει ότι μπορεί να επανέλθει. Το είδαμε αρκετές φορές φέτος και θεωρούμε ότι ο τελευταίος αγώνας θα αποτελέσει ένα καλό μάθημα ώστε να γίνει αντιληπτό πως όσο η ομάδα που έχουμε απέναντι μας νοιώθει ότι είναι στο παιχνίδι «ζωντανή» θα συνεχίσει να ελπίζει.