Home TOP NEWS Προοπτική για πρωτοχρονιά στην κορυφή ύστερα από 10 χρόνια

Προοπτική για πρωτοχρονιά στην κορυφή ύστερα από 10 χρόνια


Τα τελευταία Χριστούγεννα έβρισκαν την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός στόχων και σε ρόλο κομπάρσου στο πρωτάθλημα. Το τελευταίο παιχνίδι του 2018 ήταν αυτό στο Παραλίμνι στο οποίο η ομάδα έφερε ισοπαλία 1-1 και γύριζε τον χρόνο στην 7η θέση.

Έβδομη ολοκλήρωσε και το έτος 2017, δύο χρόνια δηλαδή προηγούμενως, η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ήταν τότε στο τιμόνι της τεδχνικής ηγεσίας ο Πάμπος Χριστοδούλου  και το τέλος της ημερολογιακής χρονιάς μας βρήκε 10 βαθμούς πίσω από την τέταρτη θέση.

Είμασταν 5οι με το τέλος του 2016, 5οι το 2015, 5οι το 2014, 5οι το 2013, 5οι το 2012.

Για να βρει κάποιος την ίδια καλή πορεία με την φετινή θα πρέπει να πάει πίσω μία οκταετία. Το 2011 η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε την χρονιά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από το πρωτοπόρο τότε Αποέλ. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε τότε η ΑΕΛ.

Η προοπτική για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα φέτος με το τέλος της χρονιάς είναι εξαιρετική. Απομένουν ακόμα δύο παιχνίδι στα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει στο γήπεδο έχοντας τον πρώτο λόγο, αυτό με την Νέα Σαλαμίνα και ακολούθως εκείνο με την ΑΕΚ, και αν καταφέρει να πάρει το απόλυτο των βαθμών είναι πολύ πιθανόν να κάνει πρωτοχρονιά στην κορυφή ύστερα από πάρα πολλά χρόνια.

Το λέμε αυτό διότι η πρωτοπόρος σήμερα Ανόρθωση έχει μπροστά της το ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο αυτή την αγωνιστική.

Η τελευταία φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ έκλεισε το έτος στην πρώτη θέση ήταν την σεζόν 2009/10 όταν είχε κατακτήσει τότε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα.