Home TOP NEWS Θετικότατο ντεμπούτο στην ενδεκάδα, τρομερή δουλειά στο γήπεδο

Θετικότατο ντεμπούτο στην ενδεκάδα, τρομερή δουλειά στο γήπεδο


Εξέπληξε τους πάντες στο χθεσινό ντέρμπι ο Μπεργκ, επιλέγοντας τον Τόμας Χούμποτσαν στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Σλοβάκος έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, αφού τα πήγε περίφημα στην πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Δείτε επίσης: Χούμποτσαν: «Οι οπαδοί μας μας δίνουν δύναμη» (VIDEO)

Ο Χούμποτσαν στο χθεσινό παιχνίδι τα έκανε όλα! Άψογη αμυντική λειτουργία, πολύ καλή συνεργασία με τον Μαυρία, πολλά τρεξίματα και τρομερό πάθος. Όλα όσα απαιτεί μια θέση όπως είναι το δεξί άκρο της άμυνας, αλλά και ένα τόσο μεγάλο ντέρμπι. Ο Σλοβάκος είχε υπό την επίβλεψη του τον Εφραίμ και πραγματικά τον εξαφάνισε. Ο ποδοσφαιριστής του Αποέλ ήταν σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο και αυτό πιστώνεται αποκλειστικά και μόνο στην φοβερή δουλειά που έκανε ο Χούμποτσαν στο χθεσινό παιχνίδι. Επιπλέον, έδειξε να έχει μια πολύ καλή χημεία με τον Μαυρία, του οποίου πήρε τη θέση και ο Ελλαδίτης μετατέθηκε λίγο πιο μπροστά και αμφότεροι ήταν εξαιρετικοί στη δεξιά πτέρυγα της ομάδας.

Με λίγα λόγια, ο Τόμπας Χούμποτσαν πήρε θετικότατο πρόσημο στο ντεμπούτο του στην ενδεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και έδειξε σε όλους την αξία και την ποιότητα του. Ο Μπεργκ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση και εμείς απλά ευχόμαστε ο Σλοβάκος να συνεχίσει έτσι.