Home TOP NEWS Ξανά στο «Αμμόχωστος» μετά το περσινό… ανοιξιάτικο θρίλερ

Ξανά στο «Αμμόχωστος» μετά το περσινό… ανοιξιάτικο θρίλερ


Η τελευταία επίσκεψη μας στο γήπεδο Αμμόχωστος συνοδεύτηκε με μία από τις πιο ντροπιαστικές μας ήττες. Η πεντάρα που δέχθηκε η ομάδα τον περασμένο Απρίλιο δύσκολα θα ξεχαστεί όντας μία μελανή στιγμή η οποία ουσιαστικά φωτογράφιζε την τραγική περσινή χρονιά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Τώρα πάμε στην Λάρνακα με τα δεδομένα να είναι εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα μας είναι δυνατή, ικανή και αποδοτική στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι η Νέα Σαλαμίνα είναι μία καλή ομάδα όμως εμείς τώρα είμαστε καλύτεροι.

Μόλις τρεις ποδοσφαιριστές που ήταν στην εντεκάδα στο περσινό… ανοιξιάτικο θρίλερ θα είναι την Κυριακή ξανά στο γήπεδο. Ματ, Γκόμεθ και Μαυρίας έφυγαν πριν από μερικούς μήνες με σκυμμένο κεφάλι από το Αμμόχωστος ενώ μέλος της ομάδας των ερυθρολεύκων τότε, έχοντας μάλιστα πετύχει και γκολ, ήταν ο Τιάγκο.

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στην Λάρνακα σίγουρα δεν είναι ανυπέρβλητες. Υπάρχει η απαραίτητη δυναμική αλλά και η καλή ψυχολογία και η πίστη στην ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία προετοιμάζεται για να καταγράψει άλλη μία νίκη.