Home SPORTS NEWS Άνοστο 0-0 στη Λιβαδειά

Άνοστο 0-0 στη Λιβαδειά


Λίγες συγκινήσεις μας άφησαν Λεβαδειακός και Αστέρας Τρίπολης στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς. Ο Λεβαδειακός και λόγο της βαθμολογικής του θέσης έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τη νίκη όμως η απουσία του Ναπολεόνι ήταν κάτι παραπάνω απο εμφανής. Αυτή ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση της ομάδας του Σάκη Τσιώλη στο πρωτάθλημα.

Η μεγάλη φάση απουσίαζε απο το πρώτο ημίχρονο, μέσα στο οποίο ανέβηκε και η ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Ο Αστέρας είχε ελφρά με το μέρος του την κατοχή της μπάλας, αλλά ο Λεβαδειακός έδειχνε επικίνδυνος στις στημμένες μπάλες. Μπαρτολίνι και Γεωργίου είχαν τη δική του κοκκορομαχία κατα την οποία ο διαιτητής μοίρασε κάρτες. Η πρώτη καλή φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε απο λάθος των αντιπάλων.Ο Ζησόπουλος προσπάθησε να απομακρύνει όμως άθελά του έστειλε τη μπάλα προς την εστία της ομάδας του, με τον Κυριακίδη να πέφτει στη δεξιά γωνία του και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε καλύτερο θέαμα. Ο Σανκαρέ έκανε το πλασέ πάνω στην κίνηση από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Κυριακίδης απέκρουσε σωτήρια κρατώντας το “μηδέν”. Λίγο αργότερα ο Λεβαδειακός απάντησε. Ο Μάρτινς έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Πόι, ο οποίος έκανε το πλασέ με το δεξί μέσα από την περιοχή και ο Φούλοπ έδιωξε σε κόρνερ με το πόδι. Ακόμα δύο ενέργειες απο τον Μπουντόπουλο και τον Κόρμπο ήταν άστοχες και έτσι έμεινε το τελικό 0-0.

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μεντί, Ακόστα, Μουλόπουλος, Χοσέμι, κόρμπος, Μάρτινς, Πόι, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Γεωργίου

αλλαγές: κασμερίδης, Μαχαίρας, Νικολακάκης, Μπουντόπουλος, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Ντε Μπρίτο

Αστέρας Τρ: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Ουσέρο, Ναβάρο, Αλβάρες, Ράγιος, Περόνε, Ντε Μπλάσις

αλλαγές: Μπαντής, Έγκον, Καλαντζής, Κουρμπέλης, Καρδάσιο, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr