Home SPORTS NEWS Έμφραγμα στο παρά ένα

Έμφραγμα στο παρά ένα


Στην Ξάνθη ένα πέναλτι –αν και χαμένο- στάθηκε αφορμή για να αφυπνίσει τον Παναθηναϊκό και να φέρει τα πάνω – κάτω για να πάρει τη νίκη. Στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Άρη χρειάστηκε πάλι ένα πέναλτι, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν αρκετό ούτε για να αφυπνίσει ούτε για να κερδίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης το Τριφύλλι. Ο Άρης παλικαρίσια πήρε ισοπαλία με 1-1 μέσα στο ΟΑΚΑ, ισοφαρίζοντας μάλιστα τη στιγμή που έπαιζε με 10 παίκτες! Για τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκό έμεινε στην ισοπαλία και μάλιστα με τρίτο 1-1.

Η εικόνα του Τριφυλλιού απέναντι στον Άρη ήταν πανομοιότυπη με αυτή που εμφάνισε τον Σεπτέμβριο. Ανικανότητα διάσπασης της αντίπαλης άμυνας, μηδενική πίεση για να αποσπάσει τη μπάλα από τον αντίπαλο, ελάχιστες φάσεις για γκολ, αδυναμία στο κέντρο της άμυνας να περιορίσει.

Κλασικά ο Παναθηναϊκός… πέταξε το πρώτο ημίχρονο, όπου ο Άρης τον περιόρισε αισθητά χάρη στη διπλή ζώνη άμυνας και με τον Κοέλιο σε ρόλο – κλειδί μπροστά από τα δύο στόπερ να «σκουπίζει» ό,τι πέρναγε.

Στην επανάληψη η είσοδος του Σισοκό «φρέσκαρε» σε ιδέες και κίνηση τους Πράσινους. Όχι ότι η αλλαγή ήταν θεαματική αλλά τουλάχιστον πίεσε τον Άρη έστω και κατά διαστήματα. Μια ενέργεια του Τοτσέ και το μπάσιμο του Σισοκό στην περιοχή έφερε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στο 75’ Και μάλιστα με διπλό όφελος για τους Πράσινους αφού αποβλήθηκε στη φάση ο Παπαζαχαρίας. Ο Χριστοδουλόπουλος σκόραρε το τρίτο του γκολ και όλα έδειχναν να τελειώνουν έστω και περιπετειωδώς για τον Παναθηναϊκό.

Ο Άρης φύλαγε την τελευταία του λέξη στο παρά ένα. Μια –ακόμα- αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού έφερε τον Γιαννιώτα μόνο του στη μικρή περιοχή και αυτός στο 89’ ισοφάρισε, δίνοντας στον Άρη ανάσα και βυθίζοντας το Τριφύλλι ξανά στη γκρίνια.

Οι αποδοκιμασίες αρκετών οπαδών προς τον Φερέιρα λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο, έδειξαν ότι το χάσμα μεγαλώνει.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr