Home SPORTS NEWS Ανατροπή και νίκη για την Ουντινέζε (Videos)

Ανατροπή και νίκη για την Ουντινέζε (Videos)


Αυτή την φορά η Ρόμα έπεσε… θύμα ανατροπής! Οι «τζιαλορόσι», με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη βασικό και να αποβάλλεται στο τέλος, είδαν την Ουντινέζε να παίρνε με μεγάλη νίκη με 3-2 μέσα στο «Ολύμπιο», ενώ είχαν προηγηθεί με 2-0. Η Νάπολί επέστρεψε στις νίκες, 1-0 στην έδρα της την Κιέβο και έτσι ανέβηκε στην 2η θέση, τρεις πόντους πίσω από την αήττητη Γιουβέντους… Να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Ουντινέζε μακριά από το «Φρίουλι» και έτσι βρέθηκε στην 7η θέση, μαζί με την Πάρμα. Η Ρόμα Υποχώρησε στην 6η θέση, μετά τη νίκη της Φιορεντίνα επί της Λάτσιο.

Στο «Ολίμπικο» το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και η Ουντινέζε έφτασε στην επιτυχία με μεγάλο ππρωταγωνιστή τον Ντι Νατάλε, που πέτυχε δύο γκολ. Το σκορ για τους «τζιαλορόσι» άνοιξε ο Λαμέλα στο 22’, ενώ ο ίδιος στο 24’ έκανε το 2-0!

Στη συνέχεια η Ουντινέζε αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 στο 32’ με τον Ντομίτζι. Στο 50’ κατάφερε μάλιστα με τον Ντι Νατάλε να ισοφαρίσει. Οι φιλοξενούμενοι πίστεψαν στη νίκη και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στο τελικό 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ξανά από τον Ντι Νατάλε… Νωρίτερα, διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, και ο Έλληνας άσος αποβλήθηκε…

Στον αγώνα της Νάπολι με την Κιέβο, ο Χαμσίν, απόντος του Καβάνι σκόραρε στο 58΄την διατήρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr