Home SPORTS NEWS Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα ΑΕΛ-Φενέρμπαχτσε

Αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα ΑΕΛ-Φενέρμπαχτσε


Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο αγώνα της ΑΕΛ στους ομίλους του Europa League.

Η περσινή πρωταθλήτρια αντιμετωπίζει αύριο στις 22:05 στο Στάδιο ΓΣΠ την Τουρκική Φενέρμπαχτσε και ο στόχος είναι να αυξήσει τη βαθμολογική της συγκομιδή στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η ΑΕΛ θα έχει αύριο για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Πορτογάλο Ζόρζε Κόστα, ο οποίος αντικαθιστά τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο Στάδιο ΓΣΠ. Πριν από την προπόνηση, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς και είμαστε πανέτοιμοι. Δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω στο γήπεδο με τους παίκτες, δούλεψα όμως στο μυαλό τους και ελπίζω να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που πρέπει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζόρζε Κόστα.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ΑΕΛ Μάριος Νικολάου τόνισε:

«Ξέρουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της ΑΕΛ θα είναι και πάλι στο πλευρό της ομάδας και εύχομαι να φύγει από το γήπεδο ευχαριστημένος που θα δει την ομάδα του να έχει μία καλή εμφάνιση και βαθμολογικό κέρδος.

Να ευχηθώ να διεξαχθεί ένας αγώνας σε αθλητοπρεπή πλαίσια και ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο να ευχαριστηθεί και να απολαύσει το παιχνίδι».

Στο μεταξύ, σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ για την πρόσληψη νέου προπονητή αναφέρει:

«Η Διοίκηση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ ανακοινώνει τη πρόσληψη του κ. Ζόρζε Κόστα στη θέση του προπονητή της ομάδας μας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013-2014.

Στη θέση του βοηθού προπονητή προσλήφθηκε ο κ.Μιχάλης Σεργίου, προπονητής φυσικής κατάστασης ο κ. Μάρκο, σκάουτερ κ.Βίτορ και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ.Τούντορ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλωσορίζει τον κ.Ζόρζε Κόστα και τους συνεργάτες του στην μεγάλη οικογένεια της ΑΕΛ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας».

Η Φενέρμπαχτσε
Η αποστολή της ομάδας έφτασε νωρίς το απόγευμα στην Κύπρο και απόψε προπονήθηκε στο Στάδιο ΓΣΠ.

Όπως προαναφέραμε, ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο και θα αρχίσει στις 22:05. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΑΕΛ, οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 και την ίδια ώρα, θα ανοίξουν και ταμεία στο γήπεδο για διάθεση εισιτηρίων.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Ρουμάνος Alexandru Dan Tudor (διεθνής από το 2001), που είχε διαιτητεύσει τον φετινό εκτός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Senica για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Tudor στο παρελθόν ήρθε ξανά στην Κύπρο και διαιτήτευσε αγώνες των Εθνικών μας ομάδων.

Βοηθοί του ορίστηκαν οι συμπατριώτες του Cristian Constantin Nica (διεθνής από το 2004) και Aurel Onita (διεθνής από το 2004), με τέταρτο διαιτητή τον Octavian Sovre.

Πρόσθετοι διαιτητές ορίστηκαν οι επίσης Ρουμάνοι Ovidiu Alin Hategan και Pavel Cristian Balaj.

Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Λετονός Jānis Mežeckis και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιταλός Cosimo Bolognino.

Μέχρι τώρα αποτελέσματα στον 3ο όμιλο:

1η αγωνιστική
ΑΕΛ – Γκλάντμπαχ 0-0
Φενέρμπαχτσε – Μαρσέιγ 2-2

2η αγωνιστική
Μαρσέϊγ – ΑΕΛ 5-1
Γκλάντμπαχ-Φενέρμπαχτσε 2-4

3η αγωνιστική
25/10/2005, 22:05
Γκλάντμπαχ – Μαρσέιγ
ΑΕΛ – Φενέρμπαχτσε

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.
 Μαρσέϊγ
7-4
4
2.
 Φενέρμπαχτσε
6-4
4
3.
 Γκλάντμπαχ
2-4
1
4.
 ΑΕΛ
1-5
1

πηγή: CFA