Home SPORTS NEWS Από σήμερα στη Σλοβενία η Εθνική

Από σήμερα στη Σλοβενία η Εθνική

efraim-ethniki


Με προορισμό τη Σλοβενία αναχωρεί σήμερα η αποστολή της Εθνικής Ανδρών.

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας επί Κυπριακού εδάφους πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της  στο Μάριμπορ.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Ντόσσα Τζούνιορ λόγω τραυματισμού και η απουσία του προστίθεται σε αυτές των Μακρίδη, Μερκή, Αβραάμ και Αλεξάνδρου που επίσης είναι τραυματίες, καθώς και του Λαμπάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες.

Αργά χθες βράδυ, μετά την προπόνηση, προέκυψε πρόβλημα με το Μάριο Νικολάου ο οποίος πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στα δόντια και για αυτό έμεινε εκτός αποστολής.
Ο  Άνθος Σολωμού αντιμετωπίζει επίσης πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του στον αγώνα είναι αμφίβολη. Όμως, θα ακολουθήσει  την αποστολή στη Σλοβενία και στην τελευταία προπόνηση στο Μάριμπορ θα διαφανεί σε ποιο βαθμό μπορεί να τον υπολογίζει ο Νίκος Νιόπλιας.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν τον τελευταίο μας αγώνα με την Ισλανδία, υπάρχουν πέντε απόντες, οι Μερκής, Τζούνιορ, Λαμπάν, Νικολάου και Μακρίδης και ένας αμφίβολος, ο Σολωμού.
Παρόλα αυτά, υπάρχει η πίστη για θετικό αποτέλεσμα η οποία προκύπτει από την ετοιμότητα και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που είναι διαθέσιμοι.
Αναγκαστικά, ο Νίκος Νιόπλιας θα προβεί σε πολλές αλλαγές, όμως είναι αισιόδοξος πως θα βρει τις λύσεις, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.
Την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ανδρών πραγματοποίησε χθες και ο Μάριος Αντωνιάδης. Θα είναι στην αποστολή για τη Σλοβενία μαζί με τους άλλους δύο νεοφερμένους, τον Κωστάκη Αρτυματά και τον Πιέρο Σωτηρίου.
Στην αποστολή για τη Σλοβενία θα συμμετάσχουν οι ακόλουθοι 24 ποδοσφαιριστές ( ο Λαμπάν δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών):
ΑΕΚ: Νέστωρ Μυτίδης, Τζέισον Δημητρίου, Χρίστος Μαραγκός
ΑΕΛ: Μάριος Νικολάου, Μιχάλης Κωνσταντίνου, Στέλιος Πάρπας
ΑΛΚΗ: Αντώνης Γιωργαλλίδης
ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Βαλεντίνος Σιέλης, Βίνσεντ Λαμπάν, Χριστάκης Μάστρου
ΑΠΟΕΛ: Άνθος Σολωμού, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Στάθης Αλωνεύτης, Τάσος Κίσσας, Μάριος Αντωνιάδης
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αγγελής Χαραλάμπους, Γιώργος Βασιλείου
Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Κωστάκης Αρτυματάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πιέρος Σωτηρίου
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιώργος Εφραίμ, Δημήτρης Χριστοφή
PFC ZHETYSU TALDYKORGAN: Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς
SC FC UNIVERSITATEA CLUJ: Παρασκευάς Χρίστου
SPORTING CLUB VASLUI: Ηλίας Χαραλάμπους

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τη Σλοβενία θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση στο «Ljudski Vrt Stadium» το οποίο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση της Παρασκευής.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 21:00 (ώρα Κύπρου) ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει η Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νιόπλια.

πηγή: cfa