Home SPORTS NEWS Βάζει «γκάζια» ο Ζαρντίμ

Βάζει «γκάζια» ο Ζαρντίμ


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να «χωνέψει» την ισοπαλία με τον Άρη, καθώς ήθελε το ρεκόρ νικών.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει προγραμματίσει ομιλία προς την ομάδα στην προπόνηση της Τετάρτης, με σκοπό να χτυπήσει «καμπανάκι» προς τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τους έξι αγώνες εντός των επόμενων τριών εβδομάδων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ζαρντίμ θεωρεί ότι, παρά τις συστάσεις που είχαν δεχτεί, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είχαν ακόμη το μυαλό τους στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μονπελιέ και πίστεψαν ότι θα περνούσαν εύκολα από την έδρα του Άρη λόγω της υπεροχής τους σε ποιότητα. Ο Πορτογάλος θα ζητήσει να γίνει αυτό το παιχνίδι μάθημα για τη συνέχεια και θα θυμίσει στους παίκτες ότι κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν πρόκειται να κερδηθεί δίχως κόπο και συγκέντρωση. Ο Ζαρντίμ είχε δώσει μεγάλη σημασία στο στόχο του ρεκόρ που κυνηγούσε η ομάδα με τις σερί νίκες και ήταν «σκασμένος» τόσο μετά το παιχνίδι όσο και στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά ουσιαστικά από σήμερα την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη και η προσπάθεια που θα γίνει θα έχει το ίδιο νόημα: να μην παρασυρθεί η ομάδα σε σκέψεις Μονπελιέ, επειδή αμέσως μετά ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας με τη γαλλική ομάδα.

Είναι πράγματι το πιο δύσκολο κομμάτι της σεζόν για τον Ολυμπιακό καθώς μέσα στο Νοέμβρη θα κριθούν πολλά. Στην Ευρώπη η ομάδα θα παλέψει στα ματς με Μονπελιέ και Σάλκε για τις νίκες που θα τη φέρουν ενώπιον της πρόκρισης στους 16, αλλά με κίνδυνο ακόμη και αποκλεισμού εφόσον στο καθοριστικό παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα έρθει ανάποδο αποτέλεσμα. Στο δε πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός έχει βαθμολογικό αέρα αλλά θέλει να ξεκινήσει νέο σερί νικών ώστε να πάει στις 25 Νοεμβρίου στην Τούμπα έχοντας τουλάχιστον την τωρινή απόσταση των πέντε βαθμών από τον ΠΑΟΚ που στην παρούσα φάση δείχνει ο μοναδικός σοβαρός ανταγωνιστής των ερυθρόλευκων για τον τίτλο.

 Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr