Home SPORTS NEWS Ζέμαν: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω»

Ζέμαν: «Δεν παίρνω τίποτα πίσω»


Ο τεχνικός της Ρόμα, αρνήθηκε να πάρει πίσω την κριτική που άσκησε στους Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Οσβάλντο, τονίζοντας πως περιμένει σπουδαία πράγματα από μεγάλους παίκτες.

«Δε θα πάρω τίποτα από αυτά που είπα πίσω και είμαι ευχαριστημένος που αντέδρασαν με αυτό τον τρόπο. Πέρα από τις θετικές εμφανίσεις τους, τα πήγαν περίφημα την τελευταία εβδομάδα με την εθνική. Δε μίλησα απευθείας με τον Ντε Ρόσι ή τον Οσβάλντο. Γνωρίζω ότι ο Ντε Ρόσι έχει μεγάλο συμβόλαιο, επιθυμεί να μείνει στο σύλλογο και δεν υπάρχουν προβλήματα. Απλά περιμένω περισσότερα πράγματα από τους σπουδαίους παίκτες μας».

Για το γεγονός ότι ο Μιραλέμ Πράνιτς προτιμά το ρόλο που έχει με την εθνική της Βοσνίας παρά στο 4-3-3 του Τσέχου προπονητή, ανέφερε: «Οι παίκτες συχνά έχουν διαφορετικό ρόλο στις εθνικές τους από ό,τι στις ομάδες τους, με τις πρώτες αγωνίζονται 6-7 παιχνίδια τη χρονιά και με τις ομάδες του γύρω στα 40. Ο Πιάνιτς είναι ένας πλήρης ποδοσφαιριστής και μπορεί να μας βοηθήσει σε πολλούς τομείς. Τι έκανε ο Τσέζαρε Πραντέλι με τους Ντε Ρόσι και Οσβάλντο; Η ομάδα του είναι διαφορετικά δομημένη. Δεν είναι εδώ για να δει τι γίνεται στις προπονήσεις της Ρόμα».

Για τον αγώνα με την Τζένοα, είπε: «Δε νομίζω ότι είναι ένα σημείο καμπής διότι αυτό γίνεται κάθε αγωνιστική. Ως προπονητής περιμένω μια καλή αντίδραση από τους παίκτες μου εν όψει του αγώνα με την Τζένοα. Η Τζένοα είναι μια σπουδαία αντίπαλος με εξαιρετικούς επιθετικούς σαν τον Τσίρο Ιμόμπιλε και τον Μάρκο Μποριέλο αλλά διαθέτουν και ένα δυνατό κέντρο. Δε θεωρώ ότι μια ήττα θα μας βγάλει εκτός στόχων, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη για να ανακάμψουμε».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr