Home SPORTS NEWS Η Εθνική Παίδων U-17 κυνηγά θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ελβετία

Η Εθνική Παίδων U-17 κυνηγά θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Ελβετία

u17-ethniki


Το θετικό αποτέλεσμα της πρεμιέρας με την Αυστρία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17 της UEFA προκάλεσε ικανοποίηση, όμως ο στόχος της πρόκρισης θα πραγματοποιηθεί όταν ξεπεράσουμε με επιτυχία και τα δύο επόμενα εμπόδια.

Η Εθνική Παίδων U-17 σήμερα το απόγευμα δίνει στην Αυστρία το δεύτερο της παιχνίδι στον έκτο όμιλο με αντίπαλο την Ελβετία και φινάλε την ερχόμενη Δευτέρα κόντρα στα Νησιά Φαρόε.

Η σημερινή αποστολή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους νεαρούς διεθνείς μας και με νικηφόρο αποτέλεσμα θα πραγματοποιήσουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

«Η ισοπαλία με την Αυστρία όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι ήταν θετικό αποτέλεσμα, όμως εμείς που ξέρουμε καλά την ομάδα μας γνωρίζουμε ότι μπορεί να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη και αυτός είναι ο στόχος μας.

Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες με τη σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο μπορούμε να τα καταφέρουμε», επισημαίνει καταρχήν στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο αρχηγός της Εθνικής μας Λέανδρος Λίλλης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα και θα το κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να δείξουμε ότι το Κυπριακό ποδόσφαιρο διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και μπορούν να στηρίξουν και τις μεγαλύτερες Εθνικές μας ομάδες».

Να αναφέρουμε ότι ο  Λίλλης ήταν στέλεχος της ομάδας και στην προηγούμενη διοργάνωση που έγινε στη Δανία και με την προχθεσινή εναντίον της Αυστρίας έφτασε στις τέσσερις παρουσίες.

Εκτός από τον Φράγκου που αποβλήθηκε στην πρεμιέρα οι υπόλοιποι δεκαεπτά ποδοσφαιριστές βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Παναγιώτου και ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής θα αρχίσει το σημερινό παιχνίδι με την ακόλουθη ενδεκάδα:

Α. Χριστοδούλου, Χρ. Αντωνίου, Γουήλερ, Νικολάου, Σωτηρίου, Φραγκέσκου, Κατελάρη, Κατσιατή, Σιαθιά, Λίλλη και Μιχαϊλοβιτς.

Είδαν την Ελβετία
Οι νεαροί διεθνείς μας χθες βράδυ παρακολούθησαν σε DVD μέρος του αγώνα της Ελβετίας με τα Νησιά Φαρόε.

Οι Ελβετοί όπως είναι γνωστό νίκησαν με 3-0 και προηγούνται στον όμιλο μας.

Να σημειωθεί ότι ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μαζί με τον συνεργάτη του Μιχάλη Χέης και τον κ. Μιχάλη Χατζηπιερή παρακολούθησαν από το γήπεδο το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Ελβετίας.

Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Sportzentrum Schwaz, χωρητικότητας 400 θέσεων και θα αρχίσει στις 16:00.

Θα διαιτητεύσει ο Λιθουανός Nerijus Dunauskas (διεθνής από το 2010) με βοηθούς τον συμπατριώτη του Arturas Pipiras και τον Αυστριακό Michael Baumann. Παρατηρητής αγώνα και διαιτησίας ο Δανός Jan Carlsen.

Σήμερα επίσης  η Αυστρία θα αντιμετωπίσει τα Νησιά Φαρόε και το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:00.

Το φινάλε είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Δευτέρα με τις αναμετρήσεις Κύπρος-Νησιά Φαρόε και Αυστρία-Ελβετία.

Εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (elite round) θα εξασφαλίσουν οι δύο πρώτες ομάδες.

πηγή: cfa