Home SPORTS NEWS Θέλει… το αίμα του πίσω ο Βίλας Μπόας

Θέλει… το αίμα του πίσω ο Βίλας Μπόας


Τα βλέμματα στην Αγγλία έχει τραβήξει η σημερινή μονομαχία ανάμεσα στην Τότεναμ και την Τσέλσι ή καλύτερα ανάμεσα στον Βίλας Μπόας και τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, για την 8η αγωνιστική της Premier League.

Μετά από έξι μήνες, ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα η οποία τον έδιωξε ως αποτυχημένο, μετά από μία σειρά κακών αποτελεσμάτων και στον πάγκο της οποίας κάθεται ο κάποτε βοηθός του.

Οι «μπλε» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, απέχοντας τέσσερις βαθμούς από Γιουνάιτεντ και Σίτι και πέντε από τα «σπιρούνια» και θα παραμείνουν στην κορυφή ακόμη και σε περίπτωση ήττας. Η ομάδα του Ντι Ματέο, θέλει τη νίκη απέναντι στον Βίλας Μπόας προκειμένου να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, αλλά και για να μην επιτρέψει στον Πορτογάλο τεχνικό να πάρει την εκδίκηση του.

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, θέλει να… πάρει το αίμα του πίσω για τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από την Τσέλσι και να μειώσει την διαφορά στους δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο.

Αναλυτικά οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής:

Σάββατο 20/10
Τότεναμ – Τσέλσι (14:45)
Φούλαμ – Άστον Βίλα
Λίβερπουλ – Ρέντινγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ
Σουόνσι – Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι
Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον
Νόριτς – Άρσεναλ (19:30)

Κυριακή 21/10
Σάντερλαντ – Νιούκαστλ (15:30)
ΚΠΡ – Έβερτον (18:00)

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr