Home SPORTS NEWS Λόρενς: «Ο Μπεν Χαΐμ με ρώτησε για τον ΠΑΟΚ»

Λόρενς: «Ο Μπεν Χαΐμ με ρώτησε για τον ΠΑΟΚ»


Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Λίαμ Λόρενς αποκάλυψε τις επαφές με τον πρώην συμπαίκτη του στην Πόρτσμουθ, Μπεν Χαΐμ.

Μιλώντας στα “Σπορ του Βορρά”, ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός είπε:

Για το αγωνιστικό προφίλ του Μπεν Χαΐμ: “Πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυνιικό που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις γραμμές της άμυνας. Κυρίως στα άκρα, και ως δεξιό μπακ αλλά και ως αριστερό, χωρίς να έχει πρόβλημα να αγωνιστεί ακόμη και στο κέντρο, αφού διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία μέσα από την πολυετή του παρουσία στην Αγγλία. Ειδικά όταν αγωνίζεται στα άκρα του αρέσει να προωθείται όπως και ατις στημένες μπάλες. Είτε σε φάουλ είτε ακόμη και κόρνερ για να γίνεται απειλητικός για την αντίπαλη εστία. Είναι ένας δυναμικός ποδοσφαιριστής με καλό χαρακτήρα και φιλόδοξος όπως ακριβώς είμαι και εγώ. Εχοντας την ευκαιρία να τον ζήσω και να τον γνωρίσω πολύ καλά στην κοινή μας παρουσία στην Πόρτσμουθ. θα έλεγα χωρίς αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν επαγγελματία, με πλούσιες εμπειρίες και παραατάσεις αλλά και ποιότητα στα παιχνίδι του. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστη απαραίτητο σε κάθε ομάδα και αν αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος”.

Για τη συνομιλία που είχαν για τον ΠΑΟΚ: “Ο Μπεν μου είχε τηλεφωνήσει πριν από δύο με τρεις εβδομάδες για πρώτη φορά και με είχε ρωτήσει για τον ΠΑΟΚ όπως και ακόμη μία φορά προ ημερών. Του μίλησα για τον ΠΑΟΚ με αφορμή τα όσα έχω ζήσει στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα. Με ρώτησε ακόμη και για το πώς είναι η διοικητική κατάσταση στην ομάδα δείχνοντας ενήμερος για τις εξελίξεις που έχουν υπάρξει. Οσο για μένα του είπα ότι για τον ΠΑΟΚ ότι πρόκειται για ένα φανταστικό κλαμπ και από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα, ενώ του μίλησα και για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ κι ότι μέχρι να έρθω εδώ δεν είχα ζήσει κάπου αλλού ανάλογη ατμόσφαιρα και συμπαράσταση. Ακόμη μιλήσαμε και για τη θεσσαλονίκη όπου του είπα ότι πρόκειται για μία όμορφη πόλη με ιδιαίτερα φιλικούς ανθρώπους. Του είπα να έρθει στον ΠΑΟΚ κάτι που όπως του εξήγησα θα είναι καλό για την καριέρα του. Οπως τον άκουσα είναι θετικός στο να έρθει και να με ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ όπου θα έχουμε την ευκαιρία να είμαστε και πάλι συμπαίκτες όπως είχε συμβεί και στο παρελθόν στην Πόρτσμουθ. Εκεί όπου εγώ ήμουν αρχηγός και είχαμε υπάρξει ακόμη και συγκάτοικοι στο ίδιο δωμάτιο σε προετοιμασία της ομάδας στις ΗΠΑ”.

Για τις άλλες προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Μπεν Χαΐμ: “Απ’ όσο γνωρίζω ο Χαΐμ είχε κάποιες προτάσεις από την Αγγλία για να παραμείνει εκεί, αλλά δεν το θέλει. Κάτι που σημαίνει ότι θέλει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κάπου αλλού. Βρίσκεται στο Ισραήλ όπου προπονείται καθημερινά για να είναι έτοιμος για τον Ιανουάριο για κάποια πρόταση που θα έχει και να συνεχίσει την καριέρα του. Γιατί όχι αυτή να μην είναι του ΠΑΟΚ και να είμαστε και πάλι μαζί γεγονός που θα με χαροποιήσει πολύ”.


Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr