Home SPORTS NEWS Μαλντίνι: «Βλάπτει τον Μπαλοτέλι η δημοσιότητα του»

Μαλντίνι: «Βλάπτει τον Μπαλοτέλι η δημοσιότητα του»


Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι γεγονός πως όπου και αν πάει οι παπαράτσι τον ακολουθούν, καθώς όλο και κάποια τρέλα θα κάνει, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ωστόσο η τόση προσοχή κάνει κακό στον Ιταλό επιθετικό, σύμφωνα με τον Πάολο Μαλντίνι.

«Δεν του κάνει καλό η τόση προσοχή. Όπου πάει, ό,τι κάνει, γίνεται είδηση. Τον αντιμετωπίζουν σαν αστέρα της μουσικής και όχι ως αθλητή. Στην εποχή μου οι νέοι ακολουθούσαν τις συμβουλές, τις οδηγίες, τις εντολές των πιο έμπειρων. Σε όλα. Είτε είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο, είτε με τον τρόπο συμπεριφοράς εκτός γηπέδου».

Για την Μίλαν: «Ας μην βλέπουν τους βαθμούς που πρέπει να καλύψουν από τη Γιουβέντους, γιατί θα απογοητευτούν όλοι. Ας προσπαθήσουν να μαζέψουν βαθμούς στοχεύοντας μία θέση τη φορά. Όταν είναι πέμπτοι να κοιτούν την τέταρτη θέση, όταν φτάσουν εκεί να παλέψουν για την τρίτη. Μόνο αν η Μίλαν βάλει ένα τέτοιο στόχο θα καταφέρει να δώσει νόημα στη σεζόν. Παίκτες καλούς έχει, αν φτιάξει και η ψυχολογία, όλα μπορούν να γίνουν».

Ποια ομάδα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η Γιουβέντους είναι φαβορί, αλλά φέτος είναι η μεγάλη ευκαιρία της Νάπολι να πάρει τον τίτλο. Νιώθω πως πολλά θα κριθούν από την πορεία που θα έχουν και οι δύο στην Ευρώπη και πόσο θα τους κοστίσει στο Καμπιονάτο. Ο μεταξύ τους αγώνας, πάντως, δεν θα κρίνει τον τίτλο»..

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr