Home SPORTS NEWS Μασάντο: «Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι»

Μασάντο: «Καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι»


Ο Πάουλο Μασάντο εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Ολυμπιακός θα βελτιώνονται όσο κυλάει η σεζόν.

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε για τη μεγάλη νίκη στη Γαλλία, το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα αλλά και την κριτική πουθ δέχεται για την προσωπική του απόδοση, η οποία απέχει ακόμη από τις απαιτήσεις που υπάρχουν με βάση την αξία του.

Αναλυτικά, ο Πάουλο Μασάντο μίλησε στο Novasport fm για:

-τη νίκη επί της Μονπελιέ στη Γαλλία: «Ήταν μια μεγάλη νίκη και η ομάδα την άξιζε για την προσπάθεια που έκανε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Με αυτή ξαναμπήκαμε στο κόλπο για την πρόκριση στους 16. Νικώντας τα ματς στην έδρα μας, με τη Μονπελιέ και την Άρσεναλ, μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

-το πώς ανέτρεψε το σκορ ο Ολυμπιακός: «Άλλο το champions league κι άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις και το επίπεδο των αντιπάλων είναι διαφορετικό. Ξέραμε ότι αν χάναμε, θα μέναμε εκτός. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά από τη στιγμή εκείνη είπαμε ‘δεν γίνεται, άλλο’. Ξυπνήσαμε και παίξαμε καλά, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στην ανατροπή. Οι αντεπιθέσεις για μας είναι ένα σημαντικό όπλο. Έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν σε αυτό το στυλ, αντιδράσαμε και πετύχαμε δύο γκολ».

-το ματς στο «Καραϊσκάκη» με τη Μονπελιέ: «Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και πρέπει να μπούμε πιο δυνατά και επιθετικά, προκειμένου να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να κερδίσουμε. Ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να παίζει πιο επιθετικά».

-την προσωπική του απόδοση: «Μπορώ να κάνω πολλά πράγματα περισσότερα. Δεν είμαι ακόμη αυτός που θέλω να είμαι. Παιχνίδι με παιχνίδι θα προσαρμόζομαι και θα είμαι καλύτερος. Πάντα υπάρχει άγχος και πίεση, πάντα θέλεις κάτι καλύτερο, να βάλεις ένα γκολ ή να κάνεις μια καλή πάσα. Στη συνέχεια θα είμαι όλο και πιο βελτιωμένος».

-το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα: «Δεν σκεφτόμαστε ακόμη αυτό το πράγμα. Θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμη είμαστε νέα ομάδα, ο ένας γνωρίζει τον άλλο και το ρόλο του μέσα στην ομάδα. Ακόμη υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

-το αν έχει εντοπίσει διαφορές μεταξύ Πορτογαλία και Γαλλίας που έχει αγωνιστική σε σχέση με την Ελλάδα: «Η δουλειά που γίνεται είναι το ίδιο καλή και σκληρή. Δεν βλέπω μεγάλες διαφορές. Στη Γαλλία το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και παίζεται πιο δυναμικά το ποδόσφαιρο. Στην Πορτογαλία παίζεται πιο τεχνικό ποδόσφαιρο».

-την προσαρμογή του στην Ελλάδα: «Υπάρχει διαφορά στη νοοτροπία, στο κλίμα, στην ατμόσφαιρα, είναι διαφορετική η γλώσσα, αλλά σιγά-σιγά θα προσαρμοστώ. Είμαι σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, που παίζει πάντα για να κερδίσει και αυτό με γεμίζει».

-το ενδεχόμενο να έχει συμπαίκτη τον Βιεϊρίνια: «μιλάω συχνά με τον Βιεϊρίνια και θα ήθελα να τον δω στον Ολυμπιακό. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Πριν έρθω τον ρώτησα πώς είναι η Ελλάδα, το πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr