Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Απαγορευμένος ο Φαλκάο»

Μουρίνιο: «Απαγορευμένος ο Φαλκάο»


Μεγάλη συνέντευξη στην Πορτογαλική εφημερίδα A’bola έδωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο αφού είναι ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο. Επίσης ρωτήθηκε για τον παραγκωνισμό του Κοεντράο αλλά και τις πολλές κίτρινες κάρτες που αντικρύζει ο Πέπε.

«Ο Φαλκάο είναι απαγορευμένος για εμάς. Αγωνίζεται στη μεγάλη αντίπαλο μας και όπως και στην περίπτωση του Αγουέρο υπάρχει μια άτυπη συμφωνία μεταξύ Ρεάλ και Ατλέτικο, για να μην παίρνουμε παίκτες από αυτούς. Παρόλα αυτά είναι ένας σπουδαίος επιθετικός».

Στην συνέχεια, δήλωσε για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπάρχουν ακόμη πολλοί φιλόσοφοι που θεωρούν ότι υπάρχει μόνο ένα στιλ παιχνιδιού. Υπάρχουν πολλοί τρόποι και οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο αν και αγωνίζονται διαφορετικά. Η ομάδα με τα ρεκόρ είναι στη Μαδρίτη. Εμείς είμαστε αυτοί με τους περισσότερους πόντους, τα περισσότερα γκολ και τις περισσότερες νίκες και φαίνεται ότι η ομάδα δεν αξίζει να πάρει τη θέση της στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος».

Σχετικά με τους Κοεντράο και Καρβάλιο υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε σε μια εποχή που είναι κατάλληλη για τον Τύπο να ανακαλύπτει ιστορίες και να λέει ψέματα. Ο Κοεντράο δεν είναι και στα καλύτερα του αλλά είναι σχεδόν αδύνατο να πάει στην Μπενφίκα. Σκεφτήκαμε ότι ο Καρβάλιο θα έφευγε διότι έχουμε δύο σπουδαίους κεντρικούς αμυντικούς και δύο καλούς αναπληρωματικούς, αλλά στο τέλος αποφάσισε να παραμείνει».

Τέλος, ο Μουρίνιο μίλησε και για τον Πέπε: «Δεν αντιμετωπίζεται δίκαια από τους διαιτητές, δέχεται πολλές κίτρινες κάρτες. Νομίζουν ότι έχει ένα συγκεκριμένο προφίλ αλλά είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και ένας φανταστικός παίκτης που συνεχίζει να βελτιώνεται. Αυτά που είχαν συμβεί δεν ήταν πολύ καλά αλλά τώρα έχει βελτιωθεί και απολαμβάνει το σεβασμό στα αποδυτήρια».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr