Home SPORTS NEWS «Μπλε»… θρίαμβος με «τεσσάρα» (Videos&photos)

«Μπλε»… θρίαμβος με «τεσσάρα» (Videos&photos)


Ο Αντρλε Βίλας-Μπόας δεν όχι μόνο δεν πήρε με τη Τότεναμ εκδίκηση από την Τσέλσι για το «διαζύγιό» τους πέρσι, αλλά οι «μπλε» πήραν και το δεύτερο λονδρέζικο ντέρμπι, μετά την επιτυχία τους στο «Εμιρέιτς» κόντρα στην Άρσεναλ… Αυτή τη φορά η Τσέλσι, «μάδησε» τους… πετεινούς, καθώς πέρασε θριαμβευτικά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 4-2, εκμεταλλευόμενη τα κενά που βρήκε στα μετόπισθεν της αντιπάλου της…
Η Τσέλσι συνέχισε την αήττητη πορεία στη Πρέμιερ Λιγκ (7-1-0), ενώ η Τότεναμ έχασε το αήττητο που είχε… χτίσει και με τέσσερις σερί νίκες (4-2-0). Για τους πρωταθλητές Ευρώπης σε μεγάλη μέρα ήταν ο Μάτα, ο οποίος σκόραρε δυο γκολ, ενώ έδωσε και μία ασίστ, σε παιχνίδι στο οποίο είχαμε πέντε τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο…

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη φιλοξενούμενη, καθώς στο 17’ ο Τιμ Κέιχιλ πέτυχε το 1-0 για την ομάδα του… Με την έναρξη του δεύτερου μέρους και στο 46’ ο Γκαλάς ισοφάρισε σε 1-1 και το παιχνίδι πήρε… φωτιά! Οι «πετεινοί» μπήκαν με… φόρα στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν στο 54’ το 2-1 με τον Ντεφόε!
Στη συνέχεια… μίλησε ο Μάτα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο 66’ ισοφάρισε σε 2-2 και στο 69’ πέτυχε το 3-2 για την Τσέλσι, κάνοντας… ανατροπή στην ανατροπή! Στο τέλος ο Μάτα πίεσε αντίπαλο αμυντικό του, έκλεψε τη μπάλα στα πλάγια, μπήκε στην περιοχή και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Στάριτζ (είχε μπει αλλαγή) στο 90’+1.

Οι συνθέσεις…
Τοτεναμ: Φρίντελ, Γουόκερ, Γκαλάς, Κόκερ, Βερτόνχεν, Σάντρο, Χάντλστοουν (67′ Λίβερμορ), Σίγκουρντσον, Λένον, Ντέμπσεϊ (74′ Αντεμπαγιόρ), Ντεφόου.
Τσελσι: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Όμπι Μίκελ, Ραμίρες, Οσκάρ (83′ Στάριτζ), Μάτα, Αζάρ (90′ Λάμπαρντ), Τόρες.

Αναλυτικά για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ έχουμε: 
Σάββατο 20/10
Τότεναμ – Τσέλσι 2-4 (46′ Γκαλάς, 54′ Ντεφό – 17′ Κέιχιλ, 66′, 69′ Μάτα, 90+1′ Στάριτζ)
Φούλαμ – Άστον Βίλα
Λίβερπουλ – Ρέντινγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Στόουκ
Σουόνσι – Γουίγκαν
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Σίτι
Γουέστ Χαμ – Σαουθάμπτον
Νόριτς – Άρσεναλ (19:30)

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr