Home SPORTS NEWS Να κρατήσει το απόλυτο η Ελλάδα

Να κρατήσει το απόλυτο η Ελλάδα


Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα στις 21:45 (pamesports.gr, mega, Real FM) τη βασική της αντίπαλο για τη πρώτη θέση του ομίλου, Βοσνία, για τη 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, με την ομάδα του Φερνάντο Σάντος να θέλει να κάνει το 3 στα 3 και να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες, καθώς νοκ άουτ από τον σημερινό αγώνα τέθηκαν οι τραυματίες Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος και Χολέβας και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος ταλαιπωρείται από ανεμοβλογιά.

Αυτό που οφείλει να προσέξει η Εθνική μας ομάδα, είναι επιθετική τριπλέτα τον Βοσνίων, η οποία αποτελείται από τους Τζέκο, Ιμπίσεβιτς και Μισίμοβιτς. Η γραμμή κρούσης των αντιπάλων μας βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς από τα 12 γκολ έχει βάλει η Βοσνία ως τώρα στα προκριματικά, 11 εξ αυτών τα έχουν πετύχει οι παραπάνω παίκτες. Συγκεκριμένα ο Έντιν Τζέκο έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 4 φορές, όσες και ο Ιμπίσεβιτς, ενώ τρεις φορές έχει σκοράρει ο Μισίμοβιτς. Στόχος της ομάδας του Σάφετ Σούσιτς είναι να διατηρήσει το απόλυτο των βαθμών και να βρεθεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Εθνικής μας, αναμένεται να ακολουθήσει το σύστημα 4-4-2.

Πιθανή ενδεκάδα: Καρνέζης, Παπασταθόπουλος, Μαλέζας, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης (ή Νίνης), Κατσουράνης, Τζιώλης, Φορτούνης, Σαμαράς, Γκέκας (ή Μήτρογλου)

Βοσνία (Σάφετ Σούσιτς, 4-3-1-2, Πιθανή ενδεκάδα): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Ζουκάνοβιτς (ή Βράνιες), Μούιτζα, Σαλίχοβιτς, Ζαχίροβιτς, Μισίμοβιτς, Λούλιτς, Μεντούνγιανιν, Ιμπίσεβιτς, Ντζέκο

Η βαθμολογία:

GROUP G
TeamMPWDLGFGAPts
Βοσνία22001226
Ελλάδα2200416
Σλοβακία2110314
Λιθουανία2011131
Λετονία2002260
Λιχτενστάιν20021100

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr